idag

Idag har det varit kalas med god mat och dricka!

Idag firar jag och min underbara 19 månader!

Idag gick uppsats-provet ok!

Idag jag mår prima!

Idag är det fredag och helg!


Mina gäster väntar! PARTY :)

dumma!

Jag är så jävla trött på allt klagande och hela denna jävla siuationen! GAH!!

redan torsdag!

Jag tycker tiden springer iväg! Idag är det torsdag och imogon fredag och helg! Hursomhelst så har jag inte haft någon särskild lust att skriva på den senaste tiden som ni kanske märkt...? Jag tänkte ju som sagt skriva ett inlägg om mitt lov men jag känner att det aksnek är lite sent nu, det är ju snart en vecka sedan lovet slutade....

Just nu sitter jag iallfall hemma hos min favorit-pojke :) Han är dock inte hemma eftersom han är på sådan hanledarskurs. Han är väldigt sen med det, jag vet men jag tjatade och tillslut bokade dom en tid. Dock är det roliga tv program fram till 9 (han kommer hem vid kvart i) så jag ska nog överleva ;)

I morgon ska jag ha en sen födelsedags fest och det är ju alltid roligt! På lördag har jag inget bestämt, tro det eller ej. Det blir nog en slapp dag med melodifestivals-mys eftersom vi ska jobba tidigt på söndag... Däremot klaga jag inte på det, jag tycker att det kan bli riktigt mysigt faktist!

Nu ska jag kolla TV :)

jag vet inte vad jag ska ha för rubrik

Hade tänkt skriva ett långt inlägg och sammanfatta lovet som nyss dragit förbi men det får faktist vänta eftersom jag är helt slut och orkar verkligen inte börja nu!

Idag har jag iallafall läst ut min bok som jag valt till svenskan (!) + kollat på massa fritidsstugor runt om i skåne (/sverige)
Nu tänkte jag kolla lite tv för att sedan sova :)

puss


sötnos

Idag är det en alldeles speciell dag! Det är nämligen så att min underbara Rexi fyller 2 år idag :)


Bokskogen

(Jag har tänkt skriva mer om vad som hänt i mitt liv de senaste dagarna senare idag, så jag hoppas att jag hinner med det)

Idag skulle vi igentligen åka skior på vallåsen men tyvärr hörde vi ett rykte om att där knappt va någon snö. Därför gick vi in och kollade på hemsidan och där stod det att det va lite snö men bara 3 pistar öppna. Vi tänkte att vi skippar det men surar inte över det utan nu åker jag,, mamma, carl, johan och rex till Bokskogen istället :)

Mamma tyckte vi skulle ta 5 km rundan men jag undrar ifall min lilla hund kommer orka det? Jag tror det blir så att vi får bära den där lilla 3 kg klumpen minst halva vägen ;)

tjejmys, pojkvännsmys och nära-olycks-upplevelser!

och så var det äntligen lov!

Helgen spenderades i Lomma. Hade min morbrors hus helt för mig själv (eller katten var också där) så jag passade på att bjuda in Frida och Nada på en riktig tjejkväll ! Det blev riktigt bra med god mat och massa andra godsaker. Vi snackade, sjöng och fastnade till slut i tv-spelet 'vem vill bli miljonär'...

Vi satt med Vem vill bli miljonär från sisådär kvart i 12 till 4 på morgonen! Vi kände oss tvungna att komma upp till dom 3 miljonerna som var den högsta vinsten. Vi kom dock aldrig upp dit och vi var tvugna att försöka igen nästa morgon. Då satt vi från 10 till runt 16.00! Haha, det spelet är verkligen beroende! Till slut kom vi upp till 1,5 miljoner och hade en fråga kvar till 3 miljoner! Vi hade två livlinor kvar, både 50/50 och publiken kvar så  först tog vi 50/50 och sen så låter vi publiken bestämma svaret. Detta var dock dumt eftersom de svarade fel! När den jäkla tv-mans-rösten sa att svaret va fel hörde man bara 3 tjejskirk, besvikna blev vi som ni säkert kan lista ut, vi trodde ju vi skulle vinna. Vi hade suttit i mer än 10 timmar med det jävla speler och sen så snubblar vi på målinjen eftersom publiken svarar fel på sista frågan! Haha, men men, sånt är livet!

Senare kom Johan, och Nada och Frida åkte med hans päron hem till bunke. Han gav mig en fin röd ros eftersom det var alla hjärtans dag och vi hade en skit mysig kväll. Jag tror till och med att Hugo (katten) märkte av allt mys eftersom han hoppade upp i soffan, la sig på rygg och ville vara med att mysa. Detta kanske inte låter så konstoigt men Hugo är inte en katt som brukar gilla att mysa. Leka är det enda han gör ;)

Söndagen spenderades på jobbet och sendan hemma hos älsklingen. Jag körde från lomma till jobbet och helt plötsligt på en 70-väg var där ett dött djur mitt på vägen och massa fåglar som åt sin frukost. Min blick fastnade på det döda djuret och jag glömde helt bort att det va jag som körde och att jag hade bilar framför mig. Helt plötslig hör jag bara mamma skrika STANNA och som tur är börjar jag bli ganska duktig bakom ratten och lyckas stanna i sista sekund, det var dock skitläskigt och fick mig att tänka på hur lätt olyckan är framme.

Idag spenderades dagen återigen med min älskling, Vi vaknade vid 10 och stack till bo01 för frukost. Scones och chai på espresso house blev det. Jättegott och perfekt sätt att börja lovet på! Annars har vi bara legeat och slappat famför tv:n. Baby stack och tränade vid 6 så då fick jag vara ensam i ca 3 timmar. Tiden spenderades med tv-tittande och vaxning av ögonbryn.

Nu ska jag äta glass =D

svenska-plugg

Sitter här hemma hos älsklingen igen. Han är på träningen så jag har lite smått tråkigt. Har precis gjort klat min uppsats om hur stort jag tycker EU ska bli och nu försöker jag plugga lite svenska.

Alla dessa skådespelare författare och pjäser. Jag får spel! Jag blandar ihop alla och ibland kan jag alla frågorna sen nästa gång kan jag dom inte! Jag antar att jag bara får plugga vidare tills jag vet att det va Voltaire som skerev Candide, vem Anna Maria Lenngren var och att Jane Austen var lågmäld, intlellegent och mördande vass i tanken...

Jag önskar mig själv lycka till!


seven pounds

Sitter här hon min älskling nu :) Har nyss kollat klart på seven pounds vilket var en underbar och väldigt gripande film! Rekomenderas starkt till alla där ute. Den här filmen får en verkligen att tänka... I början tyckte jag inte den var något speciellt och man förstod inte riktigt vad som hade hänt innan filmen började, men framåt slutet klarnade saker och ting upp och filmen blev väldigt djup. Jag kan helt ärligt säga att detta är en av de bästa filmerna på länge, iallfall enligt mig!

ordjäklar!

Nu ger jag upp! Nu har jag suttit med dessa jäkla engelska ord hela dagen. Mitt huvud är helt slut och jag mår bara värre och värre för varje timme som går... Det är fan omöjligt att lära sig orden! Aja, jag tycker jag har varit duktig och även om jag inte kan alla orden så kan jag iallfall gansak många av dom och det tycker jag är bra.

Nu ska jag prata med älsklingen och sen ska jag faktist försöka sova för jag är dödstrött!

!

Alla dessa engelska ord gör mig snurrig men nu kan jag iallfall ganska många av dem :) jag är trots allt stolt över mig själv  men sen hur det kommer gå på 'provet' och ifall Leslie kommer vara stolt över mig är en helt annan fråga...
JAG PLUGGAR VIDARE

glad igen :)

Yes! Cissi räddade mig ;) Hon hade tydigen med sig smink till skolan som jag kunde få låna! Detta tycker jag låter super och jag ska träffa henne om en halvtimme i skolan ;) Hon kan kanske även kan säga till mig vad som hände på org och ledarskap imorse så har jag inte missat allt för mycket av dagen..

Haha nu ska jag sluta med mitt dumma och 'utseende-beronde' snack och börja plugga engelska istället!

detta va inte bra!

Det är inte sant! Jag har glömt allt mitt smink i Bunkeflo + att hag missade min första lektion som jag verkligen behövde gå på för att fatta ngt i den jäkla kursen!!

Cissi väckte mig redan kvart i 7 imorgse men jag hade migrän och mådde jättedåligt så tänkte att jag sover vidare och går på lektionen som börjar 11.20. Detta är ngt jag ångrar jag nu men det aksnke är lätt när migränen gått över....

Duktig som jag är går jag upp vid 9 med älsklingen, kollar mig i spegeln och märker att jag har en riktigt dålig 'hud-dag' idag (huden är jätte torrr och fläckig). Tänkte att jag skule täcka det med fundation etc men när jag går in och kollar i väskan finns där inget smink alls! Jag har tydligen glömt det i Bunkeflo! Jag har aldrig gått till skolan utan smink... Visst har man skippar mascaran eller så ibland men inte hela paketet! Jag kanske låter jätte ytlig men jag känner mig jätteobekväm när jag inte har ngt smink.. Aja jag får försöka lösa det på något sätt...

Usch vilka i-landsproblem jag har!

Vår-söndag

Söndag idag vilket innebär jobb. Började lite innan 8 imorse och jobbade till 13.00. Jobbigt nu men självklart skönt när pengarna kommer in på kontot. Dessutom var det vårkänsla i luften idag! Solen tittade fram och det fanns blå fläckar på den vita himmlen! Underbart tycker jag! Dock läste jag i tidningen senare att det skulle bli minus grader och frost i den kommande veckan, men man får ta vara på och vara glad för det lilla man får.

Imorgon är det måndag och skola. Efter skolan blir det förmodligen stan med älsklingen vilket jag ser fram emot! Börjar redan 8 så vi har ju inte så mycket tid tillsammans på morgonen...

Så nu är det 5 dagar kvar i skolan och sen är det dags för det underbara lovet! Dock har jag inte så mycket planerat. Det blir filmkväll hos frida på tisdagen, ut på något ställe med nada och nea på fredagen och sen ska jag och åka skidor någon dag också :) men mycket mer än så är det inte och det känns väldigt skönt eftersom jag brukar ha mina lov fullbokade flera veckor i förväg! Men nej! Inte denna gången :)

Nu ska jag och älsklingen lägga oss och kolla tv för sedan sova så vi kommer upp imorgon... Han har lovat att han ska käka frukost med mig så han får inte heller sov morgon ;)

Godnatt!

fredag, lördag och melodifestivalen

Så var första deltävlingen i Melodifestivalen klar. Som vanligt satt jag klistrad framför tv:n kl 8 men massa godis och chips, gott var det! Dock tyckte jag det var klyddig detta år. Jag som tycker de andra åren har varit klyddiga med så många olika deltävlingar, andra chansen och massa olika omröstningar och ja, det blev ju inte bättre detta året! Jag tycker de gör allt så komplicerat samt tycker jag att det är lite väl girigt av svt att göra på detta sätt ;)

Första halvan av dagen spenderades i Bunkeflo och jag hade lite nicole-tjej-tid med ansiktsmask och mys! En skitbra ansiktsmask som jag använde var Apotekets egna, inte alls dyr och rekomenderas till alla! Perfekt till dagen efter en fest :) Vid 4 stack jag och johan hem till honom och här spenderas eftermiddan/kvällen/natten.

Gårdagen spenderades hemma hos mig med massa folk! Kul var det! Först va det tjejmiddag och sen vid 10-tiden kom mer folk. Folk stannade gansak länge och jag kom inte i säng förren vid 4, halv 5 tiden och sedan ringde telefonen och väckte mig vid halv 10!

Jag fick ut både possitiiva och negativa minnen från gårdagen! Absolut en trevlig kväll med helt ok mat (gjord av 8 tjejer i samma kök, inte alltid lätt). Men dock såg man de 'verkliga' sidorna hos vissa perosoner, men men det är sånt man får ta...

T

Torsdag idag!

Skola först och efter skolan stack jag hem till älsklingen och vi kollade på 90210 och OTH :) Kom hem till bunke vid sju tiden eftersom baby skulle träna. Ikväll ser jag fram emot en trevlig tv-kväll med bland annat sv. värsta förare och årets kock! Jag har även sv frågor att göra så det ska jag hinna med också...

min alldeles egen 18-års dag!

sitter här i skolan och har 20 min kvar på luinchen så tänkte att jag kunmde poppa upp ett inlägg om gårdagen :)

Igår va som ni vet min 18-års dag vilket frirades bra dock med halsont och snuva :( Dagen började ganska tidigt (runt 20 över 7) när mamma bror mormor och kusinen kom in och sjöng 'vi gratulerat, vi gratulerar, vi gratulerar lilla collan idag'. Presenter och furkost på sängen blev det innan jag fick skynda mig iväg till skolan.

På bussen träffade jag Frida som också var påväg till skolan och som liksom jag hade ett svårt matteprov denna morgon. Efter gått av bussen och gått i raska steg till skolan kom jag fram. Matteprovet va svårt och långt coh jag hann inte ens med alla frågor, och jag som brukar göra matteprov ganska snabbt. aja vi får väl se hur det gick...

På lunchen bar det av till gossip med cissi för lunch. Påväg dit tillade en tant mitt framför oss! Vi fick tillkalla ambulans eftersom hon kände sig yr och blödde från tinningen. Jag stod där som ett fån med hennes glasögon medans andra hjälpte henne upp... När vi såg att läget var under kontrol och ambulansen var påväg stack vi iväg till gossip där det blev god mat+ efterrätt och massa snack. Efter vi ätit klart stack vi till FACTORY för att byta mina örhänge jag fått samma morgon. Jag bytte dom till ett superfint armband som jag tror att jag kommer ha mer nytta av :)

Sen va det dags för skola igen men eftersom det bara va en lektion gick det ganska snabbt. När jag väl kom hem igen disskuterade vi vilken resturang vi skulle till på kvällen och vi kom till slut fram till limone i limhamn.

helt plötsligt knackade det på dörren och nea nada och frida stog utanför men en daimtårta. Vi åt och snackade och sen var det dags för oss att dra till limhamn och käka. Träffade älsklingen i limhamn där han hade stått och frusit i en kvart eftersom hans buss va helt tidig. Men men.. AV honom fick jag iallafall 500 att spendera på Victoria Secret och en jätte fin ros :)

Efter käkat klart och kört älsklingen hem bar det hemmåt. Väl hemma satte jag och mamma oss framför tv och kollade på top model, jag med baileys och mamma med vin, och ja, så avslutades min 18-års dag! Super trevlig dag med massor av fina presenter! Tack alla!

hipp hurra för mig :)

Idag har man då blivit 1 år äldre :) och konstigt nog känns det inte alls annorlunda, ibland undrar jag hur folk tänker ;)

Berättar mer om min dag imorgon för nu ska jag fortsätt fira med min baileys =)

0202

Jag har blivit riktigt dålig på att skriva nu för tiden! Jag lovar att jag ska försöka bättra mig!

Dock blir det inte ett särskilt långt inlägg idag eftersom jag känner mig supersjuk! Huvet bultar, näsan rinner, halsen gör ont, kroppen fryser och gör ont och jag tycker allmänt synd om mig själv. Den störtsa anledningen är inte att jag är sjuk utan att jag kommer förmodligen fira min 18-års dag sjuk med massa Ipren i magen.

Idag har jag trots sjukdom varit väldigt duktig. Jag orkade mig upp imorse så att jag hann iväg till skolan som började 8. Efter skolan stack jag direkt till körskolan och gjorde de sista terori-proven som ska gjorda senast torsdag. Dock funderar jag på att åka dit på torsdag igen och bättra resultatet men vi får se hur det blir med det. När jag väl kom hem gjorde jag klart engelska-uppsatsen om Am Hi X som ska vara klar imorgon och snart ska börja plugga på Matten eftersom vi har prov imorgon och jag fattar fortfarande inte ens hälften! Sen förhoppningsvis lägger jag mig i hyffsad tid och sen imorgon kommer jag vakna som 18-åring :)

Inlägget blev ganska långt ändå men nu får det va bra för nu ska jag plugga matte!

Puss

RSS 2.0