Studentklänning



Jag är mitt i letandet av studentklänning just nu. Jag har kollat runt ganska länge men aldrig hittat någon jag älskat. Antingen är det fel färg, eller är den för kort, för dyr, eller så är det något annat fel. Det känns som om alla har sin klänning eller så vet de iallafall vad de vill ha. Jag själv har ingen aning. Funderar skarpt på att gå till en sömmerska och spåna ideer och sy upp en klänning. Fast tänk så blir det inte bra så måste man ändå lägga ut massa pengar ändå... Får tänka på det ett tag till... Kanske dyker drömklänningen upp en dag? Förresen så är det typ 100 år till vi står på trappan och ska sparkas ut(det känns så iallfall) så jag har igentligen ingen bra anledning till att stressa... Nu blir det hockey och sen sängen. Natti!

Äntligen!

Nu är jag så gott som klar med all läxa jag skulle göra under lovet. Civicsen och Historyn är jag helt färdig med och jag är nästan helt färdig med engelskan. Danskan ligger jag lite back med men jag har inte provet förrän på onsdag så har två dagar på mig att plugga. Tror jag kommer klara det galant eftersom det är ganska lätt. Om man blandar skånska med småbarnsprat så får man typ fram rätt ord, öppen spis till exempel heter pejs. Ett barn skulle typ säga piiis medans en skåning skulle säga ungefär öbben speijs, blanda dem och det bli nästan pejs? Har jag inte rätt? Lite långsökt kanske men en smart tanke... Haha!

Nu blir det söndagsmiddag med hela familjen Olsson. Toppen...

sista februari

Idag försöker jag inte tänka på att det är sista dagen på lovet och att läxböckerna ligger i väskan och väntar på mig. Jag måste börja med dem snart eftersom jag har 63269646 saker att göra till nästa vecka, men det ska nog gå bra. Måste bara hoppa över Js match bara...

Idag är det riktigt härligt väder. Imorse när jag och Johan körde till jobb runt 6, var det 2 grader (för 3 veckor sedan var det -13). När vi körde hem från jobb sken solen och det va 6 grader och solen sken. Underbart! Vårkänslorna strömmar och allt känns toppenbra!!!

Nu tror jag iallafall att jag ska packa upp skolböckerna som  som legat i väskan hela lovet. Jag som hade lovat mig själv att ha minst två pluggdagar detta lovet hade istället en hel del andra, mycket roligare, saker att göra. Lite jobb med projektarbetet har det ändå blivit men sitter fast nu eftersom ett program jag behöver för att göra klart boken kostar 900 kr. Pengar jag inte vill lägga ut. Måste prata med min handledare...

Nu-dags för civics, history, engelska och danska! "Wohooo"

Hur bra som helst!


Idag vaknade vi ganska tidigt för vi skulle till Johans skola och få lite hjälp med hans matte. Efter vi varit där gick vi inom Mobilia. Johan hittade endast ett par snygga byxor som han ska köpa när lönen kommer på torsdag. Jag däremot (som till skillnad från honom inte har presentkort där) hittade en miljon fina saker. Allt från koftor till byxor. I want money! Jo visst, jag får också lön på torsdag men jag måste spara pengar till att resa. Dumma dumma dumma. 

Ikväll ska jag till mormor och efter det (och efter Johans träning) ska jag och J ha filmkväll. Vi hyrde tre filmer innan idag; the proposal, sommaren med Göran och och S.I.S. Har hört att alla filmerna ska vara bra så jag ser fram emot en toppenkväll! Vi köpte även en hel del godis som vi tänkte ha till filmerna men vi har redan ätit en hel del. Men nu har jag gömt undan det så vi kommer förhoppningsvis ha lite kvar ikväll:)


Ha det bra allesammans!
Puss


Jobb, fotboll och LOV

Sitter här själv hos Johan, nyss hemkommen från jobb. Vi släppte av Johan vid kronprinsen eftersom han hade samling till sin fotbollsmatch. Jag ska självklart gå och titta. Måste erkänna att jag inte är jättesugen eftersom det snöar och är -5 grader ute. Jag kommer stå och huttra i nästan två timmar men det förtjänar han. Haha, eller?. Det är första matchen jag ser sedan han blev skadad förra året så det pirrar lite exta i magen idag. Kommer blunda i närkamperna haha ;).

Anyway, nu har jag lov på riktigt. Eftersom jag jobbat både igår och idag så känns det inte riktigt som lovet börjat ännu. Men nu har jag 5 dagar med kul framför mig. Jag ser fram emot att ha sovmorgon vilket jag inte haft sedan början på januari eftersom jag alltid jobbar. Jag måste plugga en hel del också men det är ändå mycket bättre än skola måste jag säga.

Nu ska vi åka.

Have a great day!


Tjuvlyssnat.se

Tre tjejer ~14 diskuterar den ena tjejens nya Canada Goose-jacka.
Tjej 1: Hmm… Jag undrar vad det är för sorts päls på luvan.
Tjej 2 (helt övertygad): Ofta du inte vet? Det är ju gåspäls! Varför skulle den annars heta Kanadagås?

Två tjejer ~15 sitter och pratar.
Tjej 1: Du vet Edward… sååå snygg.
Tjej 2: Nähä?
Tjej 1: Jo, alltså… jag är nog kär i Edward.
Tjej 2: Onödigt. Han har Bella, har du ens läst böckerna? Det är inte lönt att ens försöka…
Tjej 1: Men herregud Malin, Bella är påhittad.

Två killar ~9 med snowboards pratar i liftkön.
Kille 1: Men har du ingen pappa med dig?
Kille 2: Nej, han åker i barnbacken.

Nu går jag på lov.

The best thing about me is you



The greatest thing you’ll ever learn is just to love and be loved in return.


Finally!



Lyckades göra en fransk lackning på mig sjäv! Tjoohoo, all träning ger resultat. Nu har jag också förstått lite mer av alla psykologiska koncept. Träning på läxan ger tydligen också färdighet och nu hoppas vi bara på bra resultat där också.

Redo för prov imorgon? Tjeck!
Redo för sängen snart? Tjeck! Är jättetrött efter träning och tonvis med plugg.

Godnattpuss

Aladdin hjärtan och ****piiip****

Sitter här och mumsar i mig Aladdin hjärtan helt för mig själv. Det är så gott att jag snart har ätit upp hela förpackningen, har 7 kvar (6 nu, smask, namnam, smask). Det roliga är att för ca två timmar sedan satt jag svettig på en spinning cykel och 'worked my ass of'. Men men, choklad är gott och behövligt när man pluggar. För just det, jag pluggar. Psykologi helvete är ämnet. Det är det värsta ämnet jag någonsin läst närstan. Eller det ligger iallfall på 5-i-topp listan. Trist och blä! Säkert kul när man väl förstår men vägen till förståelse verkar vara väldigt lång, allt för lång för mig. Hur det än är så tror jag jag måste fortsätta gå den långa vägen till förståelse, har trots allt prov IMORGON! Gosh, kill me!

Alla dagar är kärleksdagar enligt mig!

Ni får inga bilder på vad jag hittade idag... Det går inte ladda upp bilder, vet inte varför. Kikar runt på lite bloggar istället och nästan alla har skrivit om alla hjärtans dag som det var igår. Enligt mig så är det en överskattad dag. Varför ha en speciell dag då man visar sin kärlek till nära och kära? Själv så försöker jag visa kärlek till de jag tycker om varje dag eller iallafall så ofta jag kan.  Nej, ingen fick någon ros eller present av mig igår för jag har bestämt mig för att alla hjärtans dag är som sagt en oerhört överskattad dag!

OS guld och många järn i elden

Sverige fick nyss  sitt första OS guld!!!

Anyway, skrev nyss ett långt klagomail till Skånetrafiken eftersom jag fick stå och vänta i över en halvtimme på 4an idag! Nu sappar jag medan OS och halv 8 hos mig samtidigt som jag tittar på kläder på internet, skriver blogg och pluggar. Det märks att jag är tjej och kan göra många saker samtidigt. Haha

Visar kanske om jag hittar något fint plagg:)

Svek

Jag är väligt trött på att vissa människor, så kallade "kompisar", tror att de kan behandla en precis hur de vill och ljuga en rakt upp i ansiktet. Men det ska jag säga er kära läsare, att riktiga kompisar ljuger inte för en, det kvittar vad det än gäller. Riktiga kompisar stöttar en i vått och torrt och finns alltid vid ens sida. Riktiga kompisar sviker inte för att de hittat någon annan person som de gillar bättre.

Sorligt men sant så tror jag att de flesta av oss någon gång kännt såhär. De flesta av oss har varit i detta läget, men ändå fortsätter det att hända. Hur mycket vi än vill och hur mycket vi än försöker stoppa det så fortsätter folk svika varandra. Men idag har jag bestämt att jag tänker inte acceptera att personer behandlar mig på detta viset! Att en person ena dagen ljuger för en och nästa dag låtsas som ingenting hänt, som om allt är som vanligt, tycker jag är förjävligt och jag tänker absolut inte acceptera det. Jag är trött på dina lögner och falskhet. Jag orkar inte bry mig om dig mer när du inte bryr dig om mig. Punkt slut!

10 02 11

Idag har varit ännu en lång dag för min del. Vaknade tidigt, upp och hoppa, för att åka iväg till skolan. Hade en lektion, engelska, alltid lika trevligt :). Eftersom det var så fint väder så tog jag, på den långa rasten jag hade, tillfället till akt att åka in till stan och fota lite till projektarbetet, snart klar med min del, hur skönt som helst! Mentorsmöte och psykologi stod  på schemat innan dagen var slut. Efter skolan åkte jag hem och nu ikväll har jag genomlidit ännu ett spinningpass (spinnade igår också). Måste erkänna att det både är roligare och tiden går mycket snabbare nu än vad jag kommer ihåg. Nästa vecka ska jag på tre pass. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt men det ska väl gå.

Imorgon blir en lugn dag. Har bara en lektion + att jag har bil hela dagen. Jag slipper alltså klydda med bussar etc. Efter lektionen är det helg och den är väldigt efterlängtad. Trots jag jobbar hela helgen så är det mycket skönare att ha helg... Den här helgen har jag bestämt att jag inte ska sova bort helt. Det brukar nämligen bli så när man går upp runt 5 både lördag och söndag. Men icke den här helgen. Har alldeles för mycket att stå i.

Hur som helst så ska jag iallfall sova nu. Eller jag ska iallafall gå och lägga mig i sängen. Har fastnat i tokyo drift som J så dumt satte på. Orkar nog inte se hela ändå men vi får väl se.

Godnattpussar till er alla! 

under v5...


...så hände bland annat det här:



Morgonruffs på hög nivå

Lite presenter :)

Skrämmande lika. Kanske inte på den här bilden där Carl ser ut som om han ska döda mig när som helst bara... Haha


Jag ser väldigt rolig ut när jag spelar bowling. Jag slog iallfall personligt rekord (tror jag) med 132p. Jag var stålt när jag gick därifrån bara för jag får nästan aldrig över 100 ;)


Nästan helg

Idag hade jag två prov vilket var det största som hände idag... Båda gick bra men Civics provet var mycket lättare än MUN så det gick bättre. Hur som helst, så har dagen varit bra over all. Skulle igentligen tränat idag men hann inte:( Bussarna vill verkligen inte med mig nu när det är snö... Får alltid vänta minst 10 minuter (bussen ska gå var 10de minut). Istället för att gå och träna följde jag med ma och pa till någon badrumsaffär där vi kollade på handfat och toalett. Just nu känns det som om vårt badrum aldrig kommer bli klart. Han som ska kakla har varit sjuk i typ två veckor och nu har han blivit sjukskriven. Typiskt.

Ikväll ska bli en tidig kväll för mig. Funderar faktist på att gå och lägga mig ganska snart. Mina nymålade naglar måste bara torka. Imorgon blir det party så måste vara utvilad då. Ma och pa blev inte alls glada när jag sa att jag skulle ut. De anser att jag inte borde gå ut eftersom jag aldrig sover ut eftersom jag alltid jobbar eller går i skolan... Jag håller med dem att det inte är det bästa men kom igen? De har aldrig haft något emot det innan när jag jobbat och gått i skolan. Jag menar att jag är i full gång alltid är inget nytt...Vi kom iallfall fram till att jag skulle vara hemma senast 3 för att få ett par timmars sömn (börjar 6), så, så får det väl bli.



Det är ingen vanlig dag

Skriver ett snabbt inlägg innan jag ska krypa ner till Johan som ligger och värmer sängen, haha. Idag har jag blivit ett år äldre, och nej det känns faktist inte ett dugg annorlunda. Konstigt va? 19 är en tårkig ålder men man får tänka possitivt, utan att fylle 19 så kan man inte fylla 20 som nog blir en av de bästa födelsedagarna i ens liv. Men som min kära kusin sa, detta är året då allt händer, studenten till exempel. Detta är ju också sista året jag år tonåring. Lite läskigt, efter detta året är jag vuxen. Eller, ja, det sägs ju att man blir vuxen då. Men eftersom jag aldrig förändrats över en natt innan på en födelsedag så kommer jag nog inte bli vuxen 3 februari 2011... Där kommer nog alltid finnas ett litet barn eller iallfall en tonåring inom mig. Det där barnet fick Mikaela en glimt av idag på religionen tror jag allt, det va väldigt kul.. Haha

Nu känner jag att jag går helt utanför ämnet och bara flummar. Det har varit en lång dag och jag är ganska trött. Skyller på det. Tänke dra en liten snabb presentlista om det är någon som är nyfiken. Jag fick; systemkamera!!, underkläder, smink, pengar, Tjej/shot spel och bodyprodukter. Nu har jag säker glömt något men det var allt jag kom på...

Nu måste jag krypa ner i den förhoppningsvis varma sängen och sova. Imorgon blir ännu en lång dag, hörs då!

Godnattpussar till er alla!

Dagen före dagen

Imorgon är det min dag men redan idag gav jag mig själv lite extra. Imorse var jag på manikyr vilket var helt underbart! För 180kr fick jag underarmsmassage och fransk lackning på Gilda skolan. Toppen bra.

Eftersom det väntades snöoväder igen så blev historielektionen inställd, men jag klagar inte. Jag och J stack hem till mig och göttade oss.

För en stund sedan ringde det på dörren. Johan sprang och öppnade och vem stod inte där utanför om inte vår kära Bodil. Hon skulle lämna en present som Nada skickat till mig. Jag blev jätteglad och kunde inte vänta tills imorgon med att öppna så jag öppnade direkt. I paketet fanns det en jättefin handmålad te mugg. Min toppentjej hade skickat med ett brev också där det stod att jag med koppen kunde tänka på henne när jag satt och drack te. För er som inte riktigt hänger med så var det så att Nada, Frida och jag träffades minst en gång i veckan och drack te när Nada var hemma. Tyvärr har Frida och jag inte fortsatt med detta men det tycker jag vi får göra snart. Jag har ju en fin kopp att dricka ur och jag har även en massa skvaller.

Jag måste erkänna att det kom någon tpr när jag läste ditt brev Nada. Jag saknar dig hur mycket som helst men jag vet att du har jättekul så det är bra ändå. Men jag kan inte hjälpa att längta till du kommer hem igen. Det kommer bli hur bra som helst! Och jag måste också säga massa tack till dig gumman för den fina muggen! Du är underbar!!!!!


RSS 2.0