måndag i helvetet

Ännu en måndag har gått vilket känns väldigt skönt! Som vanligt började jag 8 imorse. Idrotten började 11.20 men jag var inte med p.g.a anfall precis innan. Inte skoj det där med anfall.... snart är det gympa som gäller =) (migränen är borta och jag tänkte att jag iallfall kunde gå dit och ta det lungt) hoppas bara jag får med mig ngn som vill gå så jag inte är helt ensam med tanterna ;)

Patrick är galen och ger oss massa arbeten. usch det gillar vi inte...

Rex är söt och leker med pappersrullen, det gillar vi.

hoppas resten av min och alla andras måndag blir bra! nu ska jag ringa nada :)

puss

mattepanik och gympa

Hela dagen idag har jag gått runt och grubblat över matte och ett stort matteprov som kommer ligga under mina ögon 0845 imorgon. Men men, jag kom hem ganska tidigt från skolan, satte mig med de svåra ekvationerna, jag hade gott om tid. En ganska nöjd nicole gick 1845 till gympan och worked her bum of! slapp tänkta på de 4 timmarna hon lagt ner med matteboken den eftermiddagen, men innerst inne viste hon ändå att hon kunde matten hyfsat.
Ha, det trodde jag ja! Kom hem från gympan 1,5 timmar senare och kommer knappt håg ett skit! Matte är svårt och jag har mattepanik!

skola om sisådär 12 h! :(

Nu är det snart skola igen och det vill jag inte! Som tur är så är min första lektion inställd imorgon vilket betyder att jag börjat 11.20 istället för 8.00 :D skoj skoj. Jag måste dock hem till bunkeflo innan skolan för jag har idrott första lektionen och har glömt mina skor, usch och blä, jag pallar inte åka ut dit coh sen tillbaka in! men vad gör man inte för idrotten! hahahha
aja nu ska jag mysa med älsklingen :D

puss

skånetrip


lovet

Så nu sitter man här och ett helt lov har gått förbi! usch jag vill inte tillbaka till skolan och allt jobb! Lovet har iallfall varit kul. Idag blir det fest hos frida vilket jag ser fram emot! Har inhandlat en tequila+fruktsoda+drink mix, resultatet kan inte bli något annat än intressant ;)

Nu ska jag umgås :D

puss

RSS 2.0