Nice om ca 12 timmar!

Helgen har varit toppen! I fredags blev det återigen bara en lugn hemmakväll framför tv:n med massa gott. Gårdagen bjöd först på jobb. Några timmar efter vi jobbat klart åkte jag med Mikaela, Cajsa och Nette på cirkus, något jag inte varit på sedan jag var liten. Överraskande kul och skrämmande. På kvällen var det tjejkväll med Fida. Vi åt sushi och kladdkaka och tittade på män som hatar kvinnor. Vi hade vår egen lilla earth hour kvart i 8 till kvart i nio med massa tända ljus, väldigt mysigt. Idag har jag också jobbat och med en timmes mindre sömn var det svårt att komma upp. Resten av dagen har till mestadels spenderats för att planera inför Nice. Har varit på ica och inhandlat det sista, typ ny tandborste :)

Som sagt, imorgon bär det av till France. 5 i 7 ska jag och Johan hämta upp Mikaela. Det innebär att jag måste gå upp typ 5 (4-vintertid) för att hinna käka frukost, göra mig iordning, packa klart och framför allt lugna ner mig lite innan flyget... Men jag ska inte klaga, jag ska ju till Nice. Vi har föresten hört att där är över 20 grader så bikinin och sommarkläder är nerpackade så klart!

Nu ska jag se på tv. Snart Johan Falk. Så mycket för en tidig kväll... Sova kan man göra när man är död.

plooopidoop

Efter skolan idag blev det en lång promenad med frida istället för träning. Andledningen var att bilen inte var hemma, skånetrafiken är inte pålitliga och att cykla tar för lång tid... Men promenaden var skön och inget att klaga på.

Nu har hittat ännu en studentklänning. Den här är ännu bättre än den förra och den kostar bara hälften av priset!Det enda problemet är att den inte finns i min storlek. Den ska komma in om 3 veckor och jag har skrivit in det  min kalender så då hoppas jag att jag hinner klicka hem en. Beställde även telefonen idag. Hoppas den hinner komma innan Nice. Jag fick mail om att den skickades från lagret idag så borde få den imorgon eller på fredag. Toppen!

Nu ska jag titta på tv och plugga engelska


Det blir bara bättre och bättre

Idag är det mid. term vilket innebär att vi gått halva skolterminen. Vi har påsklov nästa vecka och om någon månad är det ett litet lov igen. Om 10 veckor kommer Nada hem och om 73 (?) dagar tar vi studenten! Livet leker.

Nu ska jag gå och lägga mig. Börjar 8 imorgon, gäsp.

Toppen!

Idag är en bra dag! Jag har fått väldigt mycket gjort. Jag har pluggat en hel del och har även hunnit beställa en skjorta som jag velat ha sen jul, den kommer på fredag och blir perfekt att ha i Nice. Jag har även hunnit med en sväng inom apoteket (läs kronans droghandel) där jag köpte lite ansiktsprodukter. Efter det blev det en sväng in om lindex där jag handlade solkräm (måste va rädd om huden även om jag inte ligger i solen) och ett par shorts. Hittade även en studentklänning! Tro det eller ej. Tänkte köpa den på fredag så kan jag lämna tillbaka den om jag hittar någon annan i Nice.

När jag kom hem till Bunkeflo fortsatte min jakt på en ny mobil. Är bland annat trött på att inte få alla samtal/sms och att man bara kan skriva ett visst antal tecken i varje sms. Hittade en mobil jag tittat på ganska länge, men som jag inte köpt för den varit för dyr, till halva priset! Har dock inte hört något om den men recensionerna är bra. Får ju lön på torsdag så kanske klickar hem den då också.

Som sagt en väldigt bra dag för Nicole idag. Hoppas er dag har varit lika bra. Ciao


Goddie!

Har precis skrivit klart religions hemtentan som har hängt över mig som ett svart moln de senaste dagarna. Underbart! Idag var även sista dagen på kursen MUN. Vi avslutade det hela med en debatt, jag hade "environment committee och representerade det lilla landet (öarna) Micronesia. Trots brist på information så gick det bra och nu hoppas jag bara på ett bra betyg.

Efter skolan, som förövrigt tog den största delen av dagen (08.00-16.30) åkte jag hem till Johan. Snabbt där efter stack jag och Frida på ett svettigt spinningpass. Tog cyklen och så klart hoppade kedjan av halvvägs och vi fick gå ut till Ön, typiskt min otur. När vi slutade spinningen var det mörkt ute men vi tog med oss en hel del pappersservetter ut och försökte sätta på kedjan igen. Pappert fastnade och vi insåg till slut ett va var tvugna att smutsa ner oss lite för att sätta den på plats igen. Ca 10 min och några skratt och suckningar senare var kedjan på igen och cykeln gick återigen att cykla på.

Så ja, nu sitter jag här hemma hos Johan igen, hur nöjd som helst. Att vara klar med både religionen och MUN är underbart och nu är det enda jag behöver "oroa" mig för innan lovet engelskpresentationen vi har på torsdag. Har skrivit klart den så det ska nog inte vara några problem. Något annat som förhöjer min glädje är att om en vecka så befinner jag och Mikaela oss i Nice. Vi hoppas såklart på varmt väder och sol men om den önskan inte slår in så är jag ändå säker på att vi kommer få fem fantastiska dagar ändå! Sol och värme är ju inte allt... Eller?

Love to all


Helgen i korthet

Nu blir jag lite trött... Skrev nyss ett inlägg som det nu inte finns något spår av någonstans. Helt borta. Tröttsamt. Jag är supersugen på glass efter gjort testet nedan (mycket tidsfördrivande test på sistonde).

Helgen har varit bra i övrigt, har mest jobbat som vanligt. Fredagen spenderandes hemma framför tv:n. Godis och marängsivsss stod framdukat och tv:n visade så ska det låta. Igår ringde klockan 04.30 som vanligt och vi jobbade sedan fram till 12. På kvällen körde jag och Johan mamma och pappa till stan där de skulle äta middag med några vänner. Själv körde vi lite "alone time" hemma, något som vi inte haft på länge. Vi orkade inte göra någon mat så påvägen hem köpte vi med oss kina mat. Till efterrätt blev det ännu en gång marängsviss.

Idag har vi också jobbat. 100% ob is wonderful! När Johan spelade match passade jag på att plugga. Är snart klar med religions hemtentan som ska vara klar imorgon. Har en fråga kvar men tänkte att det får vara färdigpluggat för idag, jag hinner göra den sista frågan imorgon. Nu väntas en tv-kväll för mig. Wipeout, parlamentet och sen Johan Falk, me like!

Nu vankas det efterrätt!

Sug efter glass


Question time

Jag är trött på att plugga och det är fotboll på tv (har tråkigt) så jag har svarat på världens längsta "fråge-lista". Inte så intressant kanske men tidsfördrivande. Plus att för mina underbara läsare som inte känner mig helt kanske det är intressant, vem vet? Vet inte varför det blivit som det blivit men vill ni se alla frågor måste ni markera texten :)

Fyra frågor om förhållanden
Är du singel? - Nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? – Absolut!
Hur många har du varit kär i? - På riktigt tror jag bara en faktiskt
Är du kär just nu? - Ja
Tio frågor om dig själv
Namn? -  My Nicole Elina
När fyller du år? - Februari
Några piercingar? – 3 i öronen
Vad har du på dig just nu? – Jobbkläder
Vilken årstid är bäst? – Sommar, helt klart!
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? – Sovmorgon, frukost på sängen och att jag har Johan hos mig
Vad tycker du mest om hos dig själv? – Borde nog svara håret. Tycker bäst om det vissa dagar i alla fall, när det vill som jag vill, men det är inte så ofta… Haha
Vad är du bra på? – Prata för mycket och vara sprallig
Vem älskar du mest på denna jorden – Svår fråga men skulle nog svara något klassiskt som pojkvännen och mina vänner
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? – Med någon, helt klart
10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? – Johan
Vem är den roligaste av dina vänner? - Frida
Vem är snyggast av dina vänner? – Mikaela är en sötis
Vem är mest partyprisse? – Måste svara Nada fast jag inte tror det har blivit så mycket festande för henne på sista tiden eftersom hon spenderat de senaste månaderna i Afrika och Indien ;)
Vem är den du helst har filmkväll med? – När jag har filmkväll samlar jag ihop så många vänner som möjligt, I love it.
Vem av dina vänner är mest "evil"? – Måste svara Johan här igen… Mest ”evil” mot mig, inte mot någon annan
10 frågor om idag
Vad har du gjort? -  Jobbat, sovit, pluggat
Vad ska du göra nu? – Efter detta ska jag hoppa in i duschen för att sedan åka och köpa mat

Vad har du ätit idag? -  Godis och någon macka
Har du duschat idag? – Nej, tänkte göra det alldeles strax
Är du trött nu? – Nej, känner mig ganska utvilad. Lite hängig bara
Vad händer i morgon ? – Jobb igen och sen blir det plugg och kanske fotbollsmatch
Går du i skolan? – Ja, men inte länge till

Har du varit i skolan idag? - Nej
ANNAT
Hur mår du just nu? – Jag mår prima  
Har du piercat dig? - Yes
Är du hungrig nu? – Mer sugen på något, typ choklad…
Vad är klockan nu just nu? - 17.01
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? – stylebystars.com och asos.com (letar studentklänning) och blogg.se förståss
TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? – Mammsen
Vem ringde du senast? - Johan
Vem sms:a till dig senast? -  Mikaela
Vem sms:a du till senast? - Johan
ÖVRIGT
Gillar du punk? – Beror på vilket humör jag är på
Har du sminkat dig idag? - Ja
MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - Ja
Vilket är ditt favoritband/artist? – Jag har många favoriter men just nu spelas Alicia Keys- Try sleeping with a broken heart
Vad gillar du för musik? – Det mesta
KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - Ja
Har du fler än 3 jeans? – Inte som jag använder
Har du fler än 5 tröjor? - Yes
SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? – Varje dag
Använder du wax? -  Nix
Använder du ögonskugga? - Ja
Använder du kajal? - Oftast
Använder du hårspray? – Det händer
Använder du volymspray? -  Nej. Men brukar använda volympuder
J
Andänder du mousse? -  Sometimes
Använder du deodorant? – Haha, ja, tur är väl det
Använder du skinspray? -  Nej
Använder du parfym? – Ja, just ni Jennifer Lopez- Live
Använder du läppglans/läppstift? – Haha, jag har blivit lite av en Maria Montazami på sistone så ja.
Använder du brunkräm? – Nej, men foundation?
Använder du rouge? - Ja
Plattar/lockar/fönar du håret varje dag? – Det skulle jag nog säga, minst 5 dagar i veckan i allfall
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? – Nej
KÄRLEK
Är du kär just nu? - Jättekär
Har du haft sex idag? - Personligt
Har du kysst någon idag? -  Ja
Har du ett förhållande? – Ja, ett underbart sådant
Är du romantisk? – Det skulle jag nog kunna påstå, ja
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? – Nej
Vad hette din första flickvän/pojkvän? – Den första som det varat längre än någon vecka med är Johan.
Hur länge höll det?  -  Ojdå, allra första ”förhållandet” måste väll i så fall varit på lågstadiet någon gång och då höll det väll ca 1 dag…
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? – Jag är ”förhållandes-typen” men jag är inte någon som är i desperat behov av att ha pojkvän jämnt och ständigt även om jag haft det de senaste 2 (and somewhat) åren.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? – Nej, inte vad jag kommer ihåg
Vem sov du senast bredvid? – Johan  
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Johan
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? – Kan man nog säga ja…  
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? – 16…  
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? – Haha, verkligen inte!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Never
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? – Gillar sportiga killar. Har haft perioder i livet då jag tyckt om ”badboys”, som tur var är den tiden över…

 
Nu väntar duschen!


Önskan om sommar och sol

Studierna tar all tid just nu men då och då måste man kolla lite på tv och gå in lite på internet. Såg nyss stjärnkockarna för första gången. Det var ett bra program och tydligen är det final nästa vecka så tänkte kolla då med. Se det om ni inte kollat innan. Idag har jag slitit med MUN och History och är så gott som klar med båda två. Imorgon står religion högst på schemat. Jag måste erkänna att jag fastnade med att kolla på sommarbilder från facebook medans jag pluggade och oj vad jag längtar till sommaren. Vill ha värme, ljusa kvällar och långa nätter nu! Give me, give me, give me!


Jag drömmer mig bort

Nu ska jag titta lite mer på tv och kanske plugga lite mer medans jag väntar på Johan som inte kommer hem förrän om över en timme. Han har match och jag orkade inte följa med plus att jag har mycket att plugga (läs ville inte följa med för det är så kallt ute) så nu sitter jag själv här hemma med Bamse och har tråkigt. Får skylla mig själv.

Vårkänslor

Inte skrivit på en hel vecka, men ni kan inte döma mig för det. Jag menar har ni varit ute? Det är sol och det är varmt, iallfall i solen. Jag har även haft 1000000 saker att tänka på, skola bland annat. Påsklovet närmar sig och det är helt underbart. Jag och Mikan ska ju till Nice och vi fick glädjande nyheter idag när vi fick veta att där är 17 grader och sol, wonderful!

Annars så har helgen varit super. Fredagen började med skola, hade bara en lektion. På kvällen bar det av på bio, Shutter Island, med Frida och Johan, mycket bra film. Efter det gick vi til Möllan för en drink och ett glas rosé. På lördagen var det dags för jobb som vanligt. Det gick jättebra på mycket bättre än det brukar gå! Efter jobb bar det av till Nova Lund med Frida i hopp om att hitta en studentklänning. Det slutade med att jag åkte hem med en jacka/kavaj, en parfym, puder och en bok, men ingen studentklänning. På lördagskvällen var det dags för melodifestivalen. Kvällen spenderades med mat och massa annat gott med Frida, Max och Johan. Mycket trevlig kväll, och ett plus att jag tyckte att det var en bra låt som vann! Igår var det också jobb som gällde as usual, men det gick väldigt bra då med. Väl hemma igen satte jag mig i solen med rex och bara njöt, satt i t-shirt utan att frysa och till slut somnade jag, haha.

Nu fortsätter hollywoodfruarna :)


Nice- here we come

Nu är det bestämt, säkert och bokat. Jag och Mikaela åker ett (förhoppningsvis) varmare ställe på påsklovet nämligen Nice. Jag ser fram emot 5 fina dagar med shopping och en massa annat skoj. Har aldrig varit i Nice så vi får se vad det har att erbjuda. Jag har hört att det ska va hur bra som helst så det blir säkert jättebra.

Nu väntar H-fruarna! "Toppen"

MUN

Position paper hit och position paper dit, I don't care. Halva min grupp är inte här och det blir inte bra ändå... Mer än en timme kvar på lektionen och läraren sitter rak i ryggen och ser hur glad ut som helst, inte alls uttråkad. Jag som hoppats på att vi skulle sluta tidigare. Det ser inte ut så när jag tittar på honom... Blä.

Nu är resa till Nice snart bokad! Ska blir underbart med stort U. Det bär av på påsklovet vilket bara är om typ 3 veckor. Wonderful!

Back to work...

Love

Nedräkning till studenten

                                                   

Brr it is cold in here!!!

Vi renoverar nästan hela vår ovanvåning vilket innebär att vi inte har någon fungerande element. Det enda vi har är ett sånt där värmefläkt som sprutar ut luft om man sätter i kontakten. Problemet denna dagen var bara att kontakten var utdragen. Konsekvensen till detta var att jag nyss kom upp till 14,7 grader! Kan det varit så att mina kära Johan dragit ut kontakten i gårkväll när det va varmt och skönt här och att ingen har satt i kontakten igen? Well, I don't know, men kallt är det!!

Nu ska jag gömma mina händer under täcket jag har virat runt mig. Kanske uppdaterar igen när det inte är så förbaskat kallt om händerna när man skriver...

Gone

Jag har i princip tappat rösten helt nu... :( Jag vill prata men det blir mer host host. Läste att chai tea skulle vara extra bra så det har inhandlats, och en stor burk honung! Nams!

Glädje

Jag är hur glad som helst! Psykologiprovet veckan före sportlovet gick, som många av er vet, riktigt dåligt enligt mig. Jag var 100% säker på att jag skulle få göra om det= IG. Idag fick vi tillbaka provet och jag var 2 p från MVG!!! Jag har nog aldrig blivit så glad över ett prov resultat. Satt och log hela lektionen...

Solen skiner idag och det är ockå bra. Satt vid fönstret i klassrummet och kände hur solen värmde. Såg också att snödropparna tittar upp i trädgården hemma. Vårtecken till max!

Det finns nog bara en sak som inte är bra idag och det är att jag åkt på en dunderförkylning! Kan knappt andas eftersom jag måste andas genom munnen vilket jag inte är van vid. Detta innebär att även om jag hunnit träna idag så tror jag inte jag kan. Jag blir trött och snurrig bara av att gå upp för trapperna hemma så tror inte ett hårt spinningpass är det bästa idag... Stort i-landsproblem där.

Nu ska jag skriva ut början på min religionsuppsats som ska va inne idag för att man ska kunna få ett högre betyg än g på det. Viktigt att jag inte glömmer eftersom jag måste ha minst VG, haha.

RSS 2.0