Many people will walk in and out of your life, but only true friends will leave footprints in your heart.

Jag vill stryka under min rubrik idag :) Jag fick ett väldigt trovärdigt mail från Nada nyss och det fick mig att fundera. Ett leende betyder väldigt mycket, kom ihåg det!

Idag va det skolfoto, som tur va var det bara fotot som kommer visas inom Bladins och inte inför hela malmö. Tur var det eftersom jag såg ut som en pudel i håret! Pudelfrisyren berodde på att mitt hår inte tål regn och oturligt nog småregnade det just idag, just när jag gick till skolan. Typiskt.
Aja, hade iallfall en trevlig håla med Cissi och Mikaela :) vi var onyttiga på mcdonalds och så shoppade vi lite.

Nu ikväll va jag på pilates vilket var grymt härligt. Sen körde min kära mamma mig hem till Johan vilket innebar att jag inte hr pluggat. Fy Fy, nu kommer jag inte kunna de japanska tecknen imorgon. Men, men det löser sig!

Puss o Kram

skolan

Sitter i skolan och har tråkigt.. börjar inte förren 11.20 igen! Nu ska man döda en timme med cissi, det blir snart en kopp kaffe :D Idrott senare, jag kommer dö för jag är sjuk ;)
IKEA med frida efter skolan, det ska bli mys och jag ska äta mjukglass :D

puss o kram

Dagens Citat: ...

Dagens Citat: Det är bättre att jaga en buss än att bli jagad av demostrater...

Min pappa i ett nörskal


studiedag

Idag va det dags för den efterlängtade studiedagen. Vi har bara gått lite mer än 4 veckor i skolan och jag har typ inte hört ngn som inte är skoltrött! Hur sjukt är inte det? 2an kommer ta livet av oss alla. Jag menar redan nu har vi typ 3-4 inlämmningar i veckan + en massa annat skit. Och så sägs det att det är vårterminen som är den svåra... Jag tycker inte det kan bli så mycket svårare! kommer förfasiken faila i alla ämnen ;) och sen var det en annan sak jag och Cissi kom på igår. Igår började vi nämligen kvart i 9 med matte. Efter det hade vi 1 timme och 15 mins rast. Sedan hade vi Civics vilket varade i sisådär 40 min. När den var slut var klockan 11.40 och då så hade vi rast till 15.15! 15.15 hade vi engelska till 16.15 och sen slutade vi! Hur sjukt är inte det? Jag menar en lärare skulle ju aldrig gå med på att ha ett sånt schema! Vi har ju mer rast än vi har lektioner ;)
Aja, idag är det iallfall studiedag, så jag ska inte klaga, dock har de lagt den på den bästa dagen ;) men men najs ändå. Johan skulle igentligen sova här natten till idag men sisådär vid 12 inatt kom vi på att det va bättre att sova hos honom så vi tog bussen in till stan och spenderade natten där istället. Vi väckte dock hans föräldrar och bamse när vi kom inklampandes mitt i natten vilket inte var så trevligt ;)
Men idag har varit mysigt. Jag och johan gick ner till västra hamnen och käkade frukost på espresso house, gott var det. Sedan gick vi tillbaka till honom och kollade på one tree hill och jag satt typ och lipa avnittet igenom ;) sen var det dags för mig att åka hem eftersom han skulle på match men  vi träffas ju senare ikväll ändå :)
Ja, dagen blev inte riktigt som vi planerat eftersom vi igentligen skulle till DK men än så länge har den varit bra ändå. Ska och träna senare också så då kommer man känna sig extra duktig och att dagen varit extra bra!

Nu måste jag plugga, det är jú trots allt studiedag

Puss

helg

Nu är jag riktigt glad för det är äntligen helg! Ifs blir det mycket pluggande under denna helg men det kan jag ta i min egen takt. Har typ 2637163 läxor tills nästa vecka, det gör mig spyfärdig! haha
aja, kom på att jag skulle hämtat ut mina mamma mia musikal biljetter i onsdags, woopsie! Jag hoppas verkligen att min kära mor var snäll och kom ihåg det eftersom jag inte gjorde det. Om inte missar jag denna underbara musikal och det vill jag inte ;)
Men nu ska jag ta och njuta av helgen med min älskling :D

puss puss


Hejsan tjoosan

Usch vad dålig jag känner mig. Jag har totalt glömt bort att skriva under sommaren! Aja, tänkte sätta igång nu igen. Jag menar nu har skolan börjat vilket innebär nya friska tag. 2an sägs vara jobbig, ushc usch.. och jag går social science! vad fan har jag tänkte jag när jag valde?
aja, sommaren har varit underbar! underbara resor och massa annat! massa bra upplevelser (och en del dåliga tex jordbävningar på rhodos och så) men men!
ska minsann börja skriva här igen nu.. det ska bli mit... hmm höstterminslöfte...?

puss o kram

RSS 2.0