kärlek

Jag älskar att vakna upp brevid dig om morgnarna. Idag var en sådan morgon, imorgon kommer vara en sådan morgon, vi kommer ha många fler sådana morgnar. Det finns inte ord som kan beskriva hur underbar du är! Jag älskar dig med hela mitt hjärta!

intresseklubben antecknar: min morgon

0645- Pip Piip Piiiip. Alarmet riger.
0650- En trött Nicole går upp ur sängen, går ner och gör en kopp te.
0700- Slår på tv:n, kollar på 7-nyheterna och får veta att solen kommer hålla i sig.
0720- Går ner och duschar. Får ett utbrott över att min bror, han som ska vara snäll och gullig, har tagit slut på allt varmvattnet!
0730- Kommer ut ur duschen kall som en isbit. Utbrott över att jag fått duscha i kallt vatten.
0735- Utbrott på brodern min
0740- Utbrott på allt och alla (bland annat på min dagkrämen där pumpen inte fungerade).
0750- Efterlängtad rejäl frukost betående av Mango/banan smoothie, nypressad apelsinjuice och 4 smörgåsar. Allt gjort av mig själv (detta faktum är jag väldigt stolt över)
0805- Smink, försök till att plattföna mitt hår, tandborstning, packning av väska.
0830- Klar! Nu behöver jag bara göra matsäcken till idag och sätta upp håret sen är jag fit for fight :)

Ha en bra dag allihopa!


Trötta morgonbilder

uppdatering

Sitter här och lyssnar på Lars Winnerbäck, underbart oh sådan sommarkänsla man får! Har ju inte uppdaterat sedan i lördags så för er som undrade hur Js match gick så vann de med 3-0. Duktiga pågar det där ;)

Idag har jag och mormor bakat en svisstårta som vi ska ha när mamma kommr hem på torsdag. Mycket mer har jag inte hunit med efter skolan idag...

Igår fick jag reda på något som jag tyckte var intressant (tror inte ni bryr er särskillt myket men skriver ändå). Det var nämligen så att mamma och pappa hade varit tsm i 35 år igår vilket är lite komiskt eftersom jag och min älskling firade 21 månader igår ;)  Haha, den 27 måste vara någon kärleksdag eller något eftersom jag haft andra kompiar som också blivit tsm jusst den 27... Tänker även ge kredit till Johan som höll koll på hur många månader vi varit tsm, något som jag hade tappat räkningen på ;)

Imorgon är det orietering  med skolan. Jag hatar det, skulle gärna bytat plats med Mikaela eftersom jag vet hur gärna hon vill men inte kan... Men nu kan jag inte trolla så det går inte. Jag kom också på att jag glömt köpa någon förfriskning. Det får helt enkelt räcka med en flaska vatten en flaska saft (för mitt blodtryk) och frukt. Jag hörde att man fick korv där så jag borde klara mig :)

F

Nu blir det fotboll för hela slanten.

morgon-bloggande

Godmorgon kära läsare!

Gick upp redan 20 öve 6 idag för att åka med älsklingen till skolan och vara duktig och plugga. Dock så orkade jag inte eftersom jag knappt sovit något inatt eftersom kramperna i magen varit enorma och jag har legat och vridit och vänt mig hela natten. Magkatarren började spöka igen redan igår efter lunch och de har fortfarande inte försvunnit. Men snart ska jag ändå dra mig iväg till skolan. Det ska nog gå bra, stoppar i mig en tablett före jag drar och tar med mig några så ska jag nog klara mig :)

I helgen vankas det fin fint väder vilket jag ser fram emot enormt. Tro det eller ej men jag har inget att plugga i helgen så det blir nog ganska mycket solning hoppas jag! Jag ska även se på Js match som den trogna flickvän jag är.  På söndag bli det nog jobb igen, fantastiskt men väldigt tråkigt. Behöver pengar inför sommaren så får jag väl offra de timmarna i det kalla kylrummet ;)

Nu ska jag återgå till the voice oh min kopp te.
Ha det bra! puss

-

Wow, sensation!

för liten säng, skola och städning av rummet

Gick upp tidigt imorse eftersom vi började redan 8 både jag och johan. Vi somnade ganska tidigt igårkväll men dock så blir det lätt så att man vaknar ett antal gånger varje natt eftersom hans säng är väldigt liten (typ 90 cm eller ngt skulle jag gissa på). På de bodde på ribban hade vi dubbelt så stor men den fick inte plats i det nya rummet så vi var tvungen att ta bort halva. Dock ska vi snart inhandla en ny säng :) Men men.. Nog pratat om sängen nu. Det jag ville komma fram till var igentligen att jag inte sovit jättebra inatt trots att sällskapet va i världsklass ;)

Första lektionen var Org o Led. där vi fick tillbaka proven. Sven hade glömt rätta de sista 2 frågorna på mitt prov fast jag kom fram till (med hjälp av jämförelse med andras) att det blev ett vg :) Jag blev nöjd eftersom jag inte förstår mig på detta ämne för 5 öre ;)

Idrott var nästa lektion denna måndag. Det blev en genom gång av kartor kompasser och massa annat vi kan behöva inför orienteringen närsta onsdag. Efter detta blev det en lite pomenix med Mikaela och Åsa i det fina vädert, lite nytta får man väl göra på idrotten.

Sista lektionen för dagen var Eu Stud. där vi fick några artiklar att läsa och sen förklara/disskutera i klassen för att sedan skriva en uppsats till nästa vecka.

Hemma stor städade jag hela mitt rum! Jag bar ut nästan alla saker och dammsugade och dammade överallt. Jag möblerade även om :) väldigt nöjd blev jag med resultatet men fick inga bra bilder (kommer kanske en annan dag). Efter städningen av rummet blev det matteplugg och jag känner míg väldigt osäker, vet inte ifall jag kan det eller inte, hoppas bara att det löser sig till på torsdag när vi har prov.

Nu blir det snart Ballar av stål och sen ska jag nog sova :)

natti

helgen

Har inte haft tid att uppdatera i helgen. Fredagen spenderades hos frida med mexikansk mat och god dricka + trevligt folk. Igår blev det stan med mamma pappa och johan. Köpte en tröja på zara men det var allt.

Idag vaknade vi tidigt och jag mamma och sosso stack till Entre för att shoppa. Där inhandlade jag bara smink medans de andra 2 handlade en massa saker, jag kände mig duktig och väldigt ekonomisk. Vid 3 körde jag mamma pappa och johans mamma upp till hässleholm för att se johans match, det var premiär:) De förlorade dock med 3-0 något som ivi inte tycker ska upprepas. Men jag tror många i publiken tyckte att johan var bäst på plan iallfall =)

 





J är nr 3 :)

Nu ska jag kolla tv och käka godis med min kära förlorare ;)

min eftermiddag/kväll


Jag lagade mat till hela familjen. Det blev fettuccine med ungsvärmd tomat basilika och massor av olivolja och kryddor.


Detta är en av anledningarna till att vi alla älskar Bunkeflo. Känn lugnet!



Detta bidrar självklart också väldigt mycket <3<3


och sen så har vi väldigt fina lyktstolpar =)

och stora djur har vi också =)

update lovet,

Torsdag: Mamma Johan och jag åkte till Swedala outlet. Inhandlad 2 byxor och ett armband. Blev besviken eftersom storlekara va så stora... Inte ens 25 passar!!!! Åk dit om du vill muntra upp ditt självförtroende ;)

Fredag:
Påskmiddag hos mormor med familjen, moster och morbror, morbror2 + han sambo, låssas morfar och kusin... Det blev allsång vid 10. Jag och johan skulle ta taxi hem vid halv 12 för att inte väcka Bamse men kom på den smarta iden att vi kunde ringa max och bli hemkörda för en billig peng så det gjorde vi :)

Lördag:
Vaknade tidigt. Johan stack till träningen oh jag stack hem. Gjorde mig iordning hemma. Körde med mamma oh hämtade mormor och låssas morfar, släpte av mig själv på Js träning. Stack till stan med Johan oh kom hem sent. Hade 10 min på mig att göra mig iordning innan vi skulle på påskmiddag hos farmor... Väl hemm i Bunkeflo kom jag och J på att vi hellre ville sova hos honom så vi stack hem till honom mitt i natten ;)

Söndag: Inget jobb vilket kändes konstigt. Kom hem från Johan på förmiddagen. Städade och la mig sedan i solen i bikini! På kvällen var det dags för den 3 påskmiddagen. Denna gången hos min mammas gudföräldrar. Jippie säger jag!

Måndag: Slapp dag med massa plugg. Stack till J på kvällen för att sova där. Inhanlade mycket god Ben&Jerry's.

Tisdag: Skolan börjar. Är där halv 8 för att plugga till provet jag har senare på dagen. Börjar kvart i 9 med matte, klar med allt vi ska lära oss i B nu :). Andra lektionen Engelska- nationellt prov listening, gick ganska bra. Lunch och sedan Org. Led prov- gick bättre än förväntat. Sista lektionen Engelska- nationellt prov reading- gick dåligt. Slutade vid 4. Träffade älsklingen  en kort stund. Tog bussen hem till bunkeflo. Lagade mat oh nu sitter jag här. Nu ska jag ut igen. Ska träffa mina små flickor för att snacka en massa skit under en lång promenad !

påsklovsbilder!

En bild säger mer än 1000 ord...


Tjejdag på Entre och i stan :) Avslutades med glass och juice vid kanalen.


Nea, Frida, Johan och jag gjorde goda jucier och satt ute i solen på fridas trädäck och mös med neas goda bullar och våra nyköpta kakor :)


Rex


Mys ute i solen :)


påväg till en av de många påskmiddagarna :)

lovet so far...

Har inte riktigt haft tid för ett långt inlägg och planerar inte heller göra detta inlägg speciellt långt. Dock det brukar inte gå så bra när jag ska fatta mig kort, det blir oftast ganska långt.

Söndagskvällen spenderades som sagt i limhamn. Jag max och johan hyrde sexdrive och stack hem med massa godis och började kolla på filmen hemma hos Johan. Innan halva filmen gått ringde nisse och undrade om vi kunde komma dit. Omiljövänliga som vi va tog vi bilen först till shell för att köpa dricka och sen körde vi vidare till nisse. Där va det 3 andra killar som sack nästan direkt när vi kom. Vi kollade film och efter en stund kom även karsten och joinade oss :). Vid 11 blev vi hungriga och bestämmde oss för att kör till McDonalds. Vi klämde in oss i Max bil och sen körde vi till Lockarp för att käka. Fråga mig inte vad vi gjorde där ute? När vi va mätta oh belåtna fortsatte färden till klagsahamn oh Bunke innan vi va hemma hos nisse igen. Väl där kollade vi tv och jag somnade. Ca en timme senare vaknadde jag av att vi skulle hem. För att vi skulle slippa cykla var max schysst och körde oss hem =) Lovely!

Gårdagen var också väldigt bra! Eftersom vi inte var hmma förren sent på söndagen sov vi länge. Frida väckte oss med ett sms om att vi skulle in till limhamn och köpa kol... Vi kom upp och gjorde oss iording snabbt och stack till limhamn och köpte fika och kol. Väl tillbaka i bunke gjorde Nea, Frida, Johan och jag goda juicer i fridas grymma juicemachine. Vi njöt av dem i solen och snackade om allt möjligt. På kvällen chillade vi i Fridas garage med vattenpipa och tårta.

Idag har jag och john bara varit hemma och chillat. Vi har även städat en hel del. Nu är det fotboll!

oj, vad inlägget blev långt!



memories



helgen

Gårdagen spenderades till mesta del med frida och nea. Började på Entre där jag inhanlade en söt kjol samt en tröja. Vi åkte sedan in till stan för att njuta av det fina vädert och en fika. Det blev en nypressad jordgubb/apelsin juice och en glass :) . Vi satt vid kanalen och gale vad varmt det va! Den mesta av tiden satt jag i bara linne, sommarvärme nästa. Jag kom hem vid halv 5 och då bytte jag om till shorts! Jag satt ute på tarassen med ma och pa och pillade räkor och drack vin. Riktigt mysigt! Det var 24 grader så man frös inte fast jag satt i shorts och en tunn kofta! Senare på kvällen spenderades framför tvn med familjen. Vid 12 kom johan och vi somnade inte förren vid 2. Det skulle väl varit okej om det inte skulle varit så att klockan skulle ringa kvart i 6...

Idag har dagen spenderats på jobb i över 5 timmar och sedan har vi bara slappat här hemma i Bunke. Ikväll får vi se vad som händer. Ska nog till limhamn och härja =)

Nu bär det av till ICA :)

kärleks mys

Idag har varit en väldigt bra dag!

Började imorse när jag vaknade av fågelkvitter :) Mamma och jag körde till skolan i det fina vädert och jag var där nästan en halvtimme innan jag började så jag hann få undan lite plugg. Började med Civics där vi bara gick igenom de nya ekonomisakerna, vi fick även veta att Eu studies va inställd eftersom P inte tyckte vi skulle börja på något nytt. Vi flyttade därför upp historian en lektion och kunde därmed även flytta upp svenskan så vi slutade redan 2 istället för halv 4 =)

Dock skulle jag inte träffa Johan i stan förren 4 så jag hade 2 timmar att döda i stan. Jag gick runt och fönstershoppade lite och vid halv 4 gick jag till glassfabriken och tänkte ta en glass i solen. Dock ringde Johan nästan direkt när jag kom in och sa att jag kunde följa med när de körde ut några saker + hämtade Js studentkläder. Jag struntade därför i den goda glassen och köpte en paj på McDonalds istället.

Väl tillbaka inne i stan gick vi till Mando för att äta. Vi fick ett bord ute i värmen vilket var väldigt mysigt. Ryggbiff blev det för oss båda vilket även det var perfekt. Efter ca 1,5 timme gick vi därifrån och gick mot Royal där vi skulle se "män som hatar kvinnor". Filmen var väldigt bra, rekomenderas till alla.

Efter filmen åkte vi hem till Johan igen men eftersom han har viktig match imorgon kunde jag inte sova där. Dock somnade jag där och mamma fick komma och hämta, vilket hon iförsig tidigare på dagen sagt att hon skulle göra men glömt..

Dagen har alltså till största del spederats med Johan. Vi behövde verkligen vara ensamma lite och få ägna lite tid åt varann eftersom det inte bara varit vi på ett tag.

Nu sitter jag med mamma och pappa och äter ost och dricker vin. Livet leker och nu är det dessutom lov!

våren är här!

Solen är framme, tusenskönorna växer i gräset, bror spelar fotboll i trädården och hunden springer efter, det luktar gott från hamburgarna som ligger ute på grillen!

nu är det vår! Underbart!

- - -

Äntligen april!

Sitter här med Johan och pratar skit och kollar fiilm. Vi kom nyss på att J har tabbat sig och skickat flera 'kärleks' sms till sin bror eftersom han på något konstigt sätt trodde det va mitt nr... Haha, man kan ju undra vad det stått i dessa sms. Johans komentar när vi kom på vem det var; jag tyckte jag fick lite konstiga svar tillbaka...

De senaste dagarna har jag varit sängliggandes och det är även därför min blogg inte uppdaterats. Jag övertalade även min kära org. led. lärare att jag skulle få göra provet efter lovet istället för imorgon vilket jag uppskattade innerligt =D. Så nu blev det framskjutet till tisdagen efter lovet =). Dock måste jag plugga satan nu på lovet men hellre det än att göra provet imorgon...

Nu ska jag ägna tid åt baby och the fast and the furious!

RSS 2.0