Vintertid

Helgen har varit ganska chill och nu är det äntligen lov! Lovet började med att mamma hade tjejmiddad och johan och jag var och hjälpte till :) huvudproppen(eller ngt) gick så hela köket la av och det blev panik eftersom gästersna skulle komma inom en halv timme :) men efter ett sabbt möte på ica löste sig allt och det blev en lyckad kväll till sist.

Lördagen spenderades hemma med Johan och hans familj. Även detta mycket trevlig. Natten blev dock inte lika trevlig när jag fick mardrömmar och vaknade kvart över 5 i morse.

Idag har jag jobbat och Johan var snäll och jobbade med mig vilket uppskattades eftersom jag va helt död! Sen har jag hunnit med 2 besök hos frida ocskå :) ena gången var hon dock inte hemma, detta var för att ingen ställt om klockan i köket och jag cyklade till henne i regn och blåst en hel timme innan vi skulle träffas... ja, så klumpig är jag :D. Andra gången var jag dock i tid och då blev det lite planering inför modrgondagen :D. Nada, Frida och jag ska imorgon inta en stor utmaning! vi ska tågluffa i skåne under en dag :) anledningen? vi kunde inte bestämma oss för vilka ställen vi skulle till så nu ska vi helt enkelt starta på Malmö C kl halv 9 och sen ta oss till Helsingborg, därifrån får vi helt enkelt sen se vart vi kommer ;)

Andra planer inför veckan:

Måndag: Skånetrip, fira 15b månader med älsk, äta gott :)
Tisdag: Slappdag,  kväll hos kb
Onsdag: Mys/plugg dag hos Cissi
Torsdag: Middag med familjen
Fredag: Danmark. Bio med Johan, Cissi och Robin? Kanske fest hos Frida?
Lördag: Äta taco hos johan ;)
Söndag: Jobb och plugg

hahah bra attt jag planerat min vecka med massa skit och (vissa) onödigheter! hahah jag är så bra ;)

puss

skolan

Wah! sitter här och väntar på att trafiken ska börja. Har haft över 2 timmars rast för såklart var historian inställd just idag   :( men cissi var snäll och va med mig lite och vi pluggade historia och var allmänt duktigt :)
Nu ska jag gå till lektionen, bara hoppas på att jag inte somna för jag är dödstrött!

puss

läxor och skit

Nu har älsklingen gått och jag sitter här ensam igen :D ifs ska jag till skolan om typ 5 min själv också så idag var jag inte ensam så länge ;) idag blir det massvis med skola och massvis med plugg. Slutar 17.40 ídag vilket är ganska hemskt och sen blir det att åka hem fort som fan för att hinna plugga till morgondagens bekymmer... och jag som ville gå på step upen :( nästa vecka hoppas jag på :)

Nu är kl 0952 och jag måste ta på mina strumpbyxor för att sen dra till skolan :D

puss

Halloween är på och vi alla längtar till lovet!



Vi har så jävla mycket kvar i skolan och det är bara 2 dagar kvar tills lovet börjar. Mycket i skolan betydet 2 arbeten, 1 'prov' massa konstiga engelsk glosor + en massa sidor att läsa i 1984( vilket allt är på engelska). Det västsa är att vi inte ens har fått sidorna till provet för det får vi imorgon. Dålig planering av läraren att ge oss ett prov först dagen innan, dålig planering av mig att behöva göra allt annat i sista minuten...
Men men japansk provet gick iallfall super, mycket bättre än förväntat vilket var skoj:)

Lovet är redan ganska fullbokat vilket betydet att det kommer springa iväg. Får lite ångest över detta för jag börjar känna igen mig lite i det där alla har snackat om, det där som jag inte riktigt hållt med om, det där snacket om att tvån är det jobbigaste året. Men men vi får väl se efter lovet :)

puss

massa skola

Sitter här hemma hos johan och väntar på att gå till skolan. Johan stack till skolan redan 8 imorse och sen dess har jag varit uppe och pluggat japanska! Jag fattar verkligen inte! Jag får inte in tecknen i huvudet.... Ibland när jag testar mig själv får jag alla rätt sen nästa gång får jag typ 10 fel! Ah! och jag ska ha prov om en timme! Aja, språk har aldrig varit mitt ämne så får skylla på det :D
 
Idag är det som tur är en kort dag i skolan:) vi slutar redan halv 3 vilket ska bli skönt. Då ska jag hem till älsklingen igen:) Jag måste dok plugga en massa idag... Jag började på Civicsen och Engelskan igår men har dock fortfarande ganska mycket kvar på IRn vilket jag har lite ångest över.. Men nu måste jag fortsätta plugga :)

puss


skola o sånt

Sitter här helt ensam i skolan, känner mig faktist lite mobbad ;) kom till skolan halv 9 och börjar inte förren 5 över 9
:( anledningen? Att jag orkade inte ta bussen. Så därför åkte med mamma och carl och därför är jag mer än en halvtimme tidig! Så jag tänkte att jag kunde vara duktig och plugga lite, japanska och engelska bla... Jadå det gick ju bra. Så fort jag kom hit satte jag mig framför en dator istället ;) vi får väl se ifall det blir lite plugg innan engelskan börjar, tror dock inte det;)

Helgen är efterlängtad som vanligt. Imorgon blir det middag/fest hos cissi vilket ska bli skoj. Lite orolig över vädert eftersom vi kanske måste gå från bussen till henne om vi inte skaffar lämning och hämtning :/ Det är 2 km mitt i skogen typ och jag känner inte för att gå det mitt i natten ;) men men det ska bli kul iallfall:)

På söndag blir det jobb som vanligt och sen måste jag plugga satan. Har 2 arbeten och ett japanska prov till nästa vecka och jag har knappt börjat på ngt av dom. Dessutom kommer vi ha engelska, läsa och glosor som vanligt. Jag ligger även typ 40 sider back i boken så jag har lite ångest ;) haha men det fixar sig alltid :D

Nu tror jag att jag ska vara en duktig flicka och plugga lite, men vi får väl se hur det går. Har iallafall fördrivit nästan 20 min vilket betyder att jag bara har 20 mig tills jag har lektion ;) typ första gången man längtar tills skolan börjar ;) aja, pluggpluggplugg är det som gäller :D

puss

igår, idag

Sitter här hos Johan och väntar på at gå till skolan. Johan stack för typ 20 min sedan och nu har jag inget att göra ;)

Igår tog vi skolfoto i skolan, jag tror det blev ganska bra :) Hade en lång rast precis innan på typ 3 timmar. Åkte hem och skulle träffa cissi i skolan halv 3. När jag kom tillbaka till skolan hittade jag inte cissi och gick tills sist ner i elevrummet och skulle kolla ifall hon var där. Jag missade sista trappsteget och sen så pang satt jag på knä och hade foten klämd under mig! Hur lyckas jag? Nu får jag halta mig igenom denna veckan och jag som trodde jag skulle hårdträna :(

Idag är en ganska chill dag. Slutar redan halv 3 och jag bara 3 lektioner :) Nu först blir det japanska vilket jag inte riktigt ser fram emot eftersom jag missade de 2 förra veckan när jag va i L. Men men, det ska nog lösa sig.

puss o kram


hemma

Nu är jag hemma från london vilket är ganska skönt. Inga mer flygresor att oroa sig för på 2 månader nu :) Nu ska jag mysa med min älskling :D Puss o Kram

p

Nu blir det pilates =D

debatt o så

Sitter här i skolan nu... har en halvtimme på mig innan debatten om foregin policy! usch jag kan inte. började med den för typ en halvtimme sedan och fattar inget, hahah. Hoppas verkligen Patrick glömt att det va tills idag.
Imorgon bär det iallafall av till London vilket ska bli sjukt skönt. Slipper ju skolan och allt :D Dock är jag sjukt nervös inför flygningen eftersom jag har en känsla att vårt plan kommer störta ;) men det har jag ifs mer eller mindre varje gång jag ska upp i luften. Så ja, imorgon blir det att gå upp tidigt! 7 går planet från kastrup och taxin kommer och hämtar kl 4 på morgonen! Mamma och jag måste vara i god tid till flygplatsen så vi inte måste stressa in på den stora hemska saken som ska upp i luften och ta oss till London ;)  Vad sägs om lite pilates på toaletten innan så man kan lungna ner sig? Nej, skämt och sido, nu måste jag fortsätta på den här fucking debatten som kommer sänka mitt Civics betyg! BLÄ

Puss o Kram
=D

helg, stan och bio

Nu har jag varit sådär slapp med skrivandet igen! Usch usch, jag måste skärpa mig nu ;)

I helgen har man då varit i dk och besökt isbaren vilket var spännande ;) några bilder kommer nog upp här senare :D Just nu sitter jag hemma hos min lilla älskling, kom nyss hem från stan där vi fikade, köpte present till mammsi och köpte en jacka åt johan :D På onsdag bär det av till London med familjen vilket ska bli sjuktkul med massor av shopping! 
Nu ska jag mysa med älsklingen innan jag ska på bio med lollo, sosso, mamma och en massa fler ;)

puss o kram

RSS 2.0