Det börjar närma sig

Är jag redo för studentveckan? Om jag är. Jag återkommer om jag har tid över! Best week ever?


day off

Fyra lektioner blev idag först tre, sen blev det två, sen blev det en och imorse fick jag veta att jag var ledig!! Jag och Johan låg därför kvar lite extra i sängen och tittade på tv. Men runt halv 10 fick vi nog och gick upp... Det var bara massa spelprogram då, haha. Lite störigt var det att läraren skickade sms om den inställda lektionen 0712 och att jag inte kunde sova efter det men annars har det varit en toppen dag.

När vi hade käkat frukost så stack jag och Johan till Ica för att handla lite. Vi ska baka risbollar till Nada eftersom hon kommer hem imorgon!! Äntligen!

Resten av förmiddagen spenderades hos Johan där jag pluggade till mitt sista prov på bladins! Jag fattar inte hur tiden kan gå så snabbt? Klockan tre var det dags för ansiktsbehandling. Jag märkte av att jag varit uppe sju för jag somnade nästan i den vama stolen. Efter ansiktsbehandlingen drog jag vidare till stan där jag köpte vi till lärarmiddagen på onsdag, och en penna... Ingen storhandling precis. Hittade den underbara klänningen jag tittat på på Zara men det fanns inte i min storlek, disappointing.

Ikväll blir det som sagt bakning och även en promenad med Frida. Måste även hinna med att göra ett bokslut på mitt projektarbete. Jag som trodde det var över. Men icke sa Nicke (eller sven) för när jag kom och lämna in mitt arbete i fredags så sa han att jag var tvungen att göra ett bokslut. Men det ska nog gå bra, hoppas jag, det verkar ganska lätt.

Nu är det middag. Spagetti, mums!

!!!

Äntligen inget mer projektarbete eller psykologi! Nu är det bara danskprov och religionsprov kvar innan friheten. Underbart! Studenten närmar sig med stormsteg, jag finner inga ord...

Långhelg

Jag har haft en underbar långhelg och den är inte slut ännu. Det har i och försig varit så att jag har varit uppe runt 4 alla dagar men kvällarna och dagarna har varit bra (morgnarna och vädert struntar vi i).

I fredags åkte jag och johan till tyskland för att köpa dricka till blandannat studenten. Vi gick lite över budgeten och fick betala med både danska euro och kort, woopsiee... Men det gick bra. Eftersom vi inte fick ta med det över till Sverige så väntade vi på mamma och pappa på Fields till runt 5 på eftermiddagen. Vi hade varit igång sedan 4 på morgonen så vi var ganska trötta när vi väl var hemma men då var jag en hel del spritflaskor plus en fin turkos bikini rikare. Men på kvällen bar det ändå av till kusinernas sommarstuga där det bjöds på god mat, god dryck och många diskussioner.

I övrigt så har jag jobbat och umgåtts med trevliga människor. I går skulle det egentligen bli filmkväll (igen) men jag och Johan somnade klockan halv 4 på eftermiddagen och vaknade inte förrän 10 på kvällen. Då gick vi ner och gjorde oss iordning och gick och la oss. Jag lyckades sova hela natten till klockan ringde halv fem och det var dags att åka till jobbet. Alla dessa tidiga morgnar gör att man blir helt slut, men det är värt det när lönecheckan kommer, det kan jag säga er.

Ikväll blir det tjejkväll hemma hos Åsa. Jag har hört ryckten om att en mumsig chokladkaka och en härlig pasta även kommer befinna sig där. Efter det blir det disneynatt med Johan. Toppen.

Nu ska jag kila upp på vinden och hämta ner och putsa av alla disney filmer. Det var ett tag sedan.

Jag får rysningar, lyssna här och njut!

Måndag

Ännu en måndag har nu snart gått. 2 skoldagar kvar sen väntar mini-lov. Det blir jobb på torsdag, Tyskland med Johan på fredag, jobb lördag och söndag och plugg på måndag. Kankse inte det roligaste man kan göra men det är nödvändigt, men Tyskland ska bli toppen!

Just nu sjag itter här hemma hos Johan ser förkväll och pluggar religion. Det går ganska trögt men det går framåt. Mamma kommer och hämtar mig om en timme och då blir det hem och plugga svenska. Inte något jag vill göra men det är ett måste. Men, jag är lika glad för det :)

Johan blev matchens bästa spelare :)

"Lilla Torgs unge högerback Johan Olsson gjorde en mycket bra match.
– Han missade nästan hela förra året på grund av skada och det är roligt att han har kommit tillbaka, menade Lasse Göransson"

Jag är så stolt över dig älskling!! Toppenbra match.
 
http://www.skanskan.se/article/20100508/SPORT/705089957/1001/SPORT/*/lilla-torg-satte-inte-chanserna

Ta det med en nypa salt

Det blir allt längre mellan gångerna. Just nu känns det som om mitt liv är en stor svart fläck. Jag känner mig tung och ur funktion. Jag fungerar liksom inte som jag brukar. Studenten närmar sig och skolan känns ganska meningslös. Vi har i och för sig 1000 saker att göra och jag känner ofta att det är bättre att stanna hemma och plugga än att gå till skolan. Dels får man mer gjort och dels känns det som att man lär sig mer också.

Sen är det det där med jobbet. Jag har inte varit ledig en lördag eller söndag sedan mitten på september! September! Sure, jag väljer det själv och jag är väldigt glad att jag har ett jobb men jag tror att det har blivit lite för mycket. Jag jobbar så ofta jag kan, alla helger, de flesta studiedagar och helgdagar, vissa lov och till och med vissa kvällar efter skolan. Welcome to the real world säger folk när jag klagar, men är "the real world" skola 5 dagar i veckan och jobb varje helg? Missförstå mig inte, jag älskar att jag har ett jobb. Utan mitt jobb skulle jag inte kunnat "leva livet" då jag ger mina föräldrar mitt studiebidrag varje månad. Jag skulle inte heller kunna åka till Australien till hösten. Men frågan jag ofta ställer mig själv är, när ska jag börja leva på rikigt? Sist jag var ute och släppte loss på riktigt var på nyår, vilket är över 4 månader sedan. Detta ska vara de bästa åren i mitt liv, ska jag slösa bort de med att jobba?

Anyway, jag har nästan gjort klart allt jag ska idag så jag har tagit ledigt från verkligheten i eftermiddag och ikväll. Johan kommer snart hit och då ska i laga en smarrig lunch tillsammans. Ikväll blir det bio med max och frida. Jag och Johan kallar de dubbeldejt när de inte hör, schhyy!

RSS 2.0