update från sthlm

Nu drar vi in till city. Johan, Carl och jag ska få en privat rundtur i gamla stan och på vasa museet av min kära kusin Nelly. Bilder kommer när jag kommer hem till Malmö igen för jag var så smart att jag glömde sladden till att öveföra bilderna. Måste kila!
skriver möjligtvis mer ikväll.

Ha en jättebra dag allihop!

just nu:

sitter i solen i stockholm och njuter det fina vädert och av en god cider!





utsikten från huset :)

helvete

Det är ju nu jag skulle vara glad och lycklig. Spanien med de bästa är nästan bokat så varför skulle detta hända nu? Jag vill inte! Allt var ju så perfekt!

såhär ligger det till

Det är sommarlov och då har man helt enkelt inte tid för att sitta inne och skriva blogg. Har semester nu i lite mer än en vecka och jag kunde ju inte prickat in det bättre!! Vädert är ju underbart! Därför startar jag semestern med sol och bad. Om en timme bär det av till sibbarp. See ya there. Nu ska jag väcka johan och nada.

"In i träden"

Ikväll bär det at till vittsjö med hela ligan. Vi ska fira midsommar där, spela spel och fiska. Kanske blir det även ett dopp med gäddorna. Men detta innbär iallfall att det inte kommer komma någon uppdatering förren tidigast lördag men då så får ni veta vad jag har haft för mig där ute i skogen.

Nu ska vi och köpa mat :)

jag kan inte bli lyckligare!

Solen skiner, det är sommarlov jag hittade nyss en underbar ny favorithemsida! Livet leker!

kyssjohanna.se

ett till långt och tråkigt inklägg ;)

Eftersom jag har jobbat till 23.00 varje dag den här veckan har det inte blivit någon uppdatering på det förra inlägget. För er som fortfrande är intresserade av hur jag gjorde blev det till sist så att jag sjukanmälde mig och åkte in till stan istället. Det var nämligen så att jag var inte för sjuk för att gå ut, utan bara för sjuk för att vara med på idrotten. För att vara helt ärlig bryr jag mig inte vad ni läsare tycker om mitt beslut, till mitt försvar kan jag kan bara säga att jag tycker livet är för kort för att sitta på en hård bänk och titta på när andra idrottar.

Igår försov jag mig, ganska regält också. Jag ställde klockan på 8 så jag verkligen skulle komma upp, hinna duscha och ta bussen till lektionen som började kl 11. Dock så vaknar jag inte förren 12.10 och inser att jag stängt av alarmet i sömnen och att min första lektion redan är slut. Smart som jag vill verka så skyndar jag mig ändå iväg till skolan för att hinna plugga lite innan min andra lektion som börjar kl 3. Innan jag åker slänger jag iväg ett mail till min lärare och skriver att jag varit hos läkaren och att det var därför jag inte kom på letionen. Väl i skolan går jag in på min mail igen och upptäcker till min stora förtvivlan att den andra lektionen är inställd! Jag blev lite smått irriterad men tänkte att det inte fanns så mycket att göra åt saken så jag åkte ut till bunkeflo för att umgås framför Harry Potter med min favorit tjejer. Vid kvart i 5 kom sedan ma och pa och hämtade mig och körde mig till jobb där jag var till 23.30. Kristian och Persson hämtade sedan mig och johan så vi slapp ta bussen hem.

Idag vaknade jag av att min mobil ringde. Det var pappa som ringde med det glädjande beskedet att jag slapp jobb både idag och imorgon. Jag stack till skolan så jag var i tid till min första lektion som var japanska. Kändes gansak onödigt att vara där, vi var nämligen bara 4 personer där. Dock så hade vår lärare förberett en trevlig frågesport och vi fick även väldigt fina presenter. Efter japanskan var det dags för svenska och därmed presentation. Jag skulle ha min om Selma Lagerlöf och var lite smått nervös eftersom jag inte hunnit plugga eftersom jag jobbat. Dock så fick jag MVG- vilket jag är mer än nöjd med.
 
Efter skolan stack jag in till stan med Frida Nada och Camilla för att köpa de sista presenterna inför morgondagen. När jag kom hem fick jag ett sorgset besked om att min farmor fått en hjärnblödning och låg på sjukhus i stockholm. Hon hade fått hjärnblödningen i söndags men läget var nu stabilt och de hoppades att kunna få hem henne till Malmö så fort som möjligt. Det är klart man är chockad, ledsen och lite rädd dock så vet jag att hon kommer klara sig bra och det finns inget jag kan göra i nuläget ändå...

För att inte deppa ner mig helt ska jag ikväll ut med Nada och hennes kompis/kompisar. Vi börjar på Gozzip vid 11 ikväll och sen får vi se vad som kallar därnäst. Hejdå fotbollstunering/brännbollstunering. Jag tar ledigt, jag är trött och ska pynta flak!

problemas

Jag har haft en fantastisk vecka med massa underbara studenter, efterfester, fester och en jäkla massa jobb. Dock så har inte den här veckan börjat så bra eftersom jag åkt på en dunderförkyldning. Jag har som vanligt ett litet i-landsproblem i följd och det är att idag är min enda lektion idrott, vilket jag inte kan gå på eftersom näsan rinner i ett och jag kan knappt andas. Nu är bara frågan ska man ta sig in till skolan för att sitta på en bänk i en timme medans de andra är duktiga och idrottar eller ska man vara hemma och mysa över en kopp te? Det känns som det sistnämnda är bäst för mig själv, dock så tror jag min kära mor, idrtottslärare och betyg skulle uppskatta att jag gick på lektionen. Jag får se hur jag gör...

Bilder från studentera och bröllopsdagsfesten kommer snart!!

tisdag

Idag är det tisdag vilket innebär lång håltimme på 3 timmar. Jag stack till sibbarsp för att möta upp Frida Johan Nea och KB. Frida och Johan mötte mig i Limhamn och vi köpte pizza som vi tog med ner till stranden. Väl där hade solen gått i moln med de tokarna badade ändå, nea och jag stannade uppe på land ;)

Nu ska jag snart tillbaka till skolan. Missade den förra bussen så dår ta den som går 46, brottom brottom. Efter skolan bär det direkt av till petri där nada ska springa ut. Ikväll blir det fest hos Nada och sedan utgång!


neas hår

Glömde att säga att i fredags när jag var ledig så hade nea bal. Frida och jag stack dit ganska tidigt för att sätta upp hennes hår. Såhär blev resultatet;


beautiful day

Idag har varit en underbar dag, eller ja, så underbar en måndag kan bli. Det började med orginisation och ledarskap kl 8. Jag var jättetrött som vanligt på måndagsmorgnarna men solen sken utanför fönstren vilket gjorde det hela mycket roligare och bättre. Eftersom det var sista lektionen så var det betygsnack som gällde. Beskedet att jag fick VG var en positiv överaskning. det trodde jag inte. Sven sa; Ja... Du har ju fått G på ett prov och VG på ett men eftersom du varit så engagerad på lektionerna har jag satt ett VG på dig. Jag skuttade sedan in i salen igen.

Andra lektionen på schemat denna dag var idrott som jag och Mikaela skulle hålla. Det blev 20 min Aerobic i ledning av lilla mig, jag kommer vara hes imorgon så som jag skrek ;) Sedan blev det cirkelträning och stretching  resten av lektionen. I slutet skulle folket utvärdera och vi fick MVG så nu hoppas jag på ett VG i idrott trots provet och orienteringen.

Den tredje lektionen för dagen var EU studies och den var inställd, det kunde inte bli mycket bättre. Jag, Cissi och Mikaela gick istället och mättade våra hungriga magar med den goda carbonaran vi hade i skolan.

Efter en underbar dag får vi nu bara hoppas på en underbar kväll också. Skriver kanske mer sen för nu ska jag börja vara en flitig skrivare här igen!

Tjingeling

RSS 2.0