En bra men jobbig helg

Vad kan jag säga? Idol var toppen! Det var en sådan stämning att man inte kan beskriva hur underbart det var! I pauserna sjög de idoler som redan åkt ut och hela arenan skrek malmö eller gjorde vågen. Det gjorde inte det sämre att Calle goick vidare heller. Nu på fredag hoppas jag att Tove åker, dock så är jag näst intill säker på att Calle åker... =(

På lördagen jobbade jag som vanligt. Johan var på bus humör och kastade fänkål på migg så nu har jag ett stort, blått, stenhårt blåmärke på låret... Det gör lite ont. På kvällen var det middag hos Cissi. Mellan jobbet och middagen sov vi i vår lilla soffa framför tv:n, trångt men skönt.

Söndagen bestod även den av jobb. Det blir en hel del jobb nu om vi ska ha råd till vår resa. Efter jobbet åkte vi iallfall hem till mig för att fira första advent. Vi städade och julpyntade mitt rum så nu är det fint! Vi får väl se hur länge det håller. På kvällen hämtade jag farmor, farfar och mormor och vi åt alla middag tillsammans precis som vi gjort varj första advent sen jag var liten.

Nu ska jag åka och hämta Carl på hans handbolls träning och efter det bär det av till Nada för te och tjejsnack.

Ha det toppen!!

Roy Lichtenstein


Träning ger färdighet

Nu ska jag köra moterväg själv för första gången och hämta min sockeropp. Hoppas det går bra. Och just det! Idag när jag och frida körde hem från träningen så precis vid tt övergångställe sprang en mörklädd man ut och jag fick tvärbomsa. Det var nära att jag både körde på honom och fick en skåpbil intryckt där bak... scary eftersom det var första gången det hände... haha

Minnena kommer tillbaka <3


Dumheter

I religionen har vi fått i uppgift att gå till en moské på en fredag under fredagsbönen och sedan skriva om besöket. Jag hade tänkt vara duktig och gå dit imorgon, så jag ringde dem och sa att jag hade tänkt besöka dem imorgon. Jag fick svaret att jag inte välkommen imorgon. Jaha, tack för det, vad ska jag nu göra?

Ett litet snabbt inlägg

Idag har varit en bra dag. Jag vaknade före klockan eftersom jag gick och la mig väldigt tidigt igår, skönt. Jag körde Carl till skolan och sen mamma till jobbet eftersom jag ville ha bilen. Jag kom hem och hämtade älsklingen. Åkte till bil verkstaden i Bunkeflo (yes, vi har även en sådan) och fick halvljuset fixat så nu slipper folk blinka åt mig. Efter det bar det av till saco-mässan där vi fick en hel del interessant information.

Efter det bar det av till mobilia där jag lämnade in 5 par skor för klackning och fick nytt batteri till  min klocka.

Nu hinner jag inte skriva mer för jag måste hämta min kära bror på hans handbolls träning. Jag har redan blivit familjens nya chaufför men jag klagar inte, et är kul att köra bil.

vet ni vad?

Idag tog jag körkort!!!

I'm happy

Mina favoriter från början är vidare i idol och kommer till malmö. Jag har varit duktig och pluggat och jobbat idag. Ikväll bär det av till stan för bio.

Jag skulle vilja säga att livet leker!

helg

Eftersom jag har studiedag imorgon börjar min helg redan idag. Tyvärr så kommer helgen spenders till mesta dels med näsan i skolböcker och teoriböcker. Lite kul ska jag iallfall ha, imorgon bär det av till ullared och på lördag ska vi och se new moon. Jag ska även jobba både lördag och södag så jag har en ganska fullbokad helg.

Ikväll blir det sleepover och tjejkväll med Nada och Frida. Jag har köpt både vax och ansiktsmask. Innan det är det spining och Frida har fått mig att cykla dit. Jag kommer va näst intill död innan vi ens har börjat träna...

Nu ska jag åergå till teorin.. ciao

!!

Grattis till körkortet älskling!!!


beatitude

Engelsk uppsats- Check
Övningskörning- Check
Mörkerkörning- Check
Vän med C- Check
Redo för ännu fler utmaningar- Check

Nu väntar TV och mys med världens bästa Johan!


Följer du med mig hem?

So is it goodbye?
Is it time to set you free?
Is it time to let it fly?
Is it time to let it bleed?



ready for school


love

Godmorgon kära ni!

En trött jag kom nyss hem från Nathalie där det blev en hel del prat och te. Det är nog bara vi tre som kan prata 11 timmar i sträck och fortfarande inte vara färdigsnackade... Otur för mig har jag en fullbokad dag och kan därför inte sova. Skolan börjar om mindre än 2 timmar. Efter det ska jag träffa Sven för projektmöte. Efter det bär det av till Lund med Johan för möte med sta, jorden runt resa ska planeras! Därefter bär det av till skolan igen för ytterligare två lektioner innan jag slutar 17.10. Snacka om att jag kommer vara död när jag kommer hem. Men vad gör man inte för en kväll/natt med de bästa tjejerna i världen?

Ha en bra dag!

Trouble

Nu sticker jag till världens bästa Nada med världens bästa Frida för att prata problem, få upp humöret och dricka te. Gud vad jag älskar mina tjejer!

So long...

Snälla E

Berätta:

Vad är det som gör dig så jäkla perfekt?
Vad har jag gjort?
Vad gör du som inte jag gör?
Vad gör jag som inte du gör?
Vad hände? Varför hände det? Vad kommer att hända?

Snälla någon, hjälp mig att förstå.

Dagens citat

Jag och Mikaela sitter i matsalen och kollar på den nya matsedeln.
Mikaela; Mm, den dagen är det spagetti och köttfärssås, vad gott!
Jag; Ja! Men vegetarianerna får med medelhavssås kan de äta det, där är väl fisk i?

Haha, ibland vet jag inte hur jag tänker...



wonderful

Idag har varit en bra dag! Vaknade utvild imorse och hade gått om tid att göra mig iordning innan skolan. Stack till skolan och till min förvåning har alla lektionerna idag gått snabbt och varit någerlunda intressanta. Hann även med två körkortstester under den lång håltimmen vi hade. Efter skolan var det utecklingssamtal. Dock så hade jag 1,5 timmes väntan innan ja skulle ha mina. Detta var bara bra för jag hann få undan en hel del saker, som tex lite projektarbete och svenska. Efter det blev det bara bättre; hade samtal md 2 lärare, 3 ämnen. I alla 3 ämnena hade jag väldigt stor chans att få MVG. Så nu känns helt enkelt allt toppen.

Efter vi lämnat skolan körde mamma och jag och handlade mat och därefter körde vi till kyrkan där jag bokade möte med en präst till mitt religonsarbete. Vet inte om jag ska ta det som en diss att han frågade mig om jag gick på gymnasiet eller i grundskolan...

Nu är jag iallfall hemma. Har gått kvällsrundan med Rex, maten har lagt en behaglig känsla i magen och livet känns näst intill helt perfekt. Nu ska jag återgå till pojkvännen min och hans favoritprogram, det vill säga fotboll.

---------------------

Just det! Jag glömde en väldigt viktig händelse som förgyllde min dag ytterligare. Det var ju nämligen så att den första snö viternsnön föll idag ner på Malmös gator. Kan det bli mysigare?

Sjuka sammanträffande!!

Satt hos Nada igår och disskuterade Amerikanska presidenter. Nada visade oss det här;


Abraham Lincoln blev vald in i kongressen i 1846.

John F. Kennedy blev vald in i kongressen i 1946.

Abraham Lincoln blev vald som President i 1860.

John F. Kennedy blev vald som President 1960.


Bägge var väldigt upptagna av borgrättigheterna.

Bägges hustrur miste ett barn, medans de bodde i Vita Huset.

Bägge Presidenter, blev skjutna och dräpta på en fredag.


Bägge Presidenter blev skjutna i Hovet.


Nu blir det mycket märkligt:

Lincolns sekreterare hette Kennedy,

Kennedys sekreterare hette Lincoln

Bägge blev mördade av en person från sydstaterna.

Bägge Presidenterna blev efterföljda av en från sydstaterna med namnet Johnson.

Andrew Johnson, som efterföljde Lincoln, föddes år 1808.

Lyndon Johnson, som efterföljde Kennedy, föddes år 1908.

John Wilkes Booth, som mördade Lincoln, föddes år 1839.

Lee harvey Oswald, som mördade Kennedy, föddes år 1939.


Bägge mördarna blev kända med 3 namn.

Hos bägge är namnen sammansatta av 15 bokstäver..

Håll dig fast nu:

Lincoln blev mördad i en teater med namnet "Ford".

Kennedy blev mördad i en bil av märket Lincoln, fabrikerat av "Ford".

Lincoln blev mördad i en teater, och hans mördare sprang till ett varuhus för att gömma sig.

Kennedy blev skjuten från ett varuhus, och hans mördare flydde till en teater och gömde sig där.

Booth och Oswald blev mördade för vad de gjort.

 

Helt Sjukt!!

 


RSS 2.0