Gottis

Idag har varit en ganska fin dag. Fikade med Frida inne i stan på håltimmen, alltid lika trevlig. Det blev även lite shopping bestående av en mössa till J, smink till mig + fina pennor till mig. Vädert har också varit ok. Solsken är alltid härligt, dock vet jag inte vad jag ska tycka om slasket som ligger över hela staden! Trots mina tjocka värmesulor så blev mina fötter lite som pigelin... Inte trevligt alls.

En lite irriterande sak är att jag har varit sugen på gräddbullar hela dagen och till och från hela veckan. Det verkar som om andra också känner suget eftersom alla gräddbullar (både med och utan kokos) är slut på Ica. Jag får nog köra in till Ica Maxi ikväll och inhandla några paket. En fågel viskade även i mitt öra att de har godis för 3,90 kr hg där nu. Billigt, gott och bra. Ja, jag tror det blir shopping på Ica Maxi ikväll och sen blir det American Pie. Det iallfall bra enligt mig!

Friskus

Jag har så mycket jag vill skriva men hinner inte riktigt. De senaste dagarna har jag varit så gott som sängliggandes med en blandning av alla möjliga sjukdomar. Det har varit allt från illamående till hög feber. När jag blir sjuk får jag allt på en och samma gång... Hur som helst så är jag mycket bättre nu och har varit i skolan idag. Duktigt av mig. Har även lyckats få iväg ett halvsurt mail till våra kära lärare (också duktigt av mig tycker jag). Jag har även gett mig ut i onödan i snöovädret för att köpa ut några dumma biobiljetter (det duktigaste jag gjort idag)

Anyway, nu hinner jag inte skriva så mycket mer. Ska mysa med pojken min framför tv:n och den öppna spisen nu för det är ju faktist så att vi har varit tillsammans i 2,5 år idag. Trevligt värre.

Love

+-

Att få 3000 mer i lön än man väntat sig är aldrig fel. Dock så är det väldigt fel att jag mår jättedåligt och är lite smått orolig eftersom kräksjukan är i stan...

Pics

Sitter fortfarande här i skolan. Haha roligt liv jag verkar ha... Känns ändå ganska bra för man får undan ganska mycket plugg så det slipper jag när jag kommer hem.


 


Bläö med stort B

Skolan är ibland hemsk! Idag började vi 8 och duktig som jag är åkte jag in till förta lektionen fast jag visste att min nästa lektion börjar 1320! Så nu sitter jag här och väntar och väntar. Har haft rast i ca 10 min och är redan utråkad! Hoppades att jag kunde åkt hem till Johan men så blev det inte när han fick veta att han skulle jobba. Självklart finns möjligheten att åka hem till Bunkeflo men jag vet inte riktigt om jag vill ge mig ut i snövädert. Tror det blir bättre att stanna här och plugga lite, och kanske roa mig med att skriva något inlägg här eller med att fastna i internetets värld. Det låter ganska bra tycker jag. Jag börjar med att plugga men det kommer nog komma ett och ett annat inlägg under den här gigantiska håla jag har!


Sick

Idag är jag sjuk. Vaknade hos Johan imorse med hemsk migrän och det blev bara värre under dagen. Jag har lite feber nu också men huvudet är ok nu igen. Så det blev inte något öppet hus idag och inte heller någon träning. Jag måste till skolan imorgon och skriva prov sen får vi se hur jag mår. På tal om provet så har jag knapt kunnat plugga idag så vi får se hur det går med det. Har iallfall skrivit klart uppsatsen till draman nu iallafall och fått iväg den. Nu måste jag försöka plugga lite religion igen. Hoppas det går bättre den här gången än de andra 6355429 gånger jag försökt idag.

Ha det bra alla!

Zzzzz

Imorse gick jag upp tidigt, runt 6. Jag gick ner och duschade för att förhoppningsvis bli lite piggare. När jag kom ut ur duschen så tog jag som alltid balsam i håret (sånt man inte ska skölja ur). Det va dock inte som det brukade. Balsamet skummade, gick inte in i håret och det luktade som mitt shampoo. Jag skölde av händerna och tänkte att jag kanske tagit lite mycket... Det var först när jag såg skummet i handfatet där jag tvättat händerna som jag insåg att jag tagit mitt shampoo istället för balsam. Snacka om trött och lite smått sönderstressad.

För övrigt så har jag varit allmänt trött idag. Lång dag för min del och även en hel del plugg och annat som ligger som berg på mina axlar. Ikväll blir det iallfall Avatar för andra gången. Frida och Malin har inte sett den och eftersom jag har gratisbiljetter som går ut nu i januari så bjuder jag dem (+ johan) på bio.


Ni måste skoja

Är detta ett skämt? Anna Anka som årets svenska kändis? Detta tycker jag är väldigt märkligt. Har inte sverige något mer att komma med än en spinking blond skåning som är otroligt speedad? Nej, detta är det nog mer än jag som inte riktigt förstår.

På hal isFrida och jag på hal is
Tillbaka till verkligheten

Tillbaka till skolan imorgon. Detta innebär för mig ingen sovmorgon fören sportlovet, lagom kul... Kommer iochförsig inte börja förrän 1030 på tisdagar så får lite sömn där iallfall.

Idag har vi jobbat kväll. Vi hade jättemycket att göra och kom hem först lite innan halv 12. Nu har jag och J hunnit äta lite glass och tagit en varm och skön dusch så nu är vi klara för bingen. Vi båda börjar skolan imorgon men jag har tyvärr ingen sovmorgon som en viss annan lyxlirare. Varför kan man inte plugga gymnasiet på distans?

Veckan som kommer innebär en hel del plugg. Men jag ska även hinna med ishockey, träna och bio. Mer har jag inte planerat. Eller jo, jobb förståss.

Nu väntar sängen som nyss älsklingen bäddat med nya fräscha sängkläder. Underbart!


Back to normal
Nu går jag och blir blond igen. Håll tummarna och tårna för det blir bra! Puss

2010

2010 har börjat och snart är lovet slut. Är det någon mer än jag som tycker tiden går alldeles för fort när man har roligt? 2010 ska bli ett bra år, det har jag bestämt. Jag har många mål med detta året och några av dem är att plugga lagom mycket, ta studenten, jobba som en galning, resa och söka in till Gilda.

Det nya året inleddes bra. Först mycket trevlig middag hos Nea och sen vidare till Max. Lite suddiga minnen men en väldigt bra kväll och start på det nya året.

Imorgon blir det plugg för hela slanten. Ska träffas Cissi i stan klockan 11 och sen har jag tänkt sitta på biblioteket tills jag och J ska på bio halv 6. Och en annan sak innan jag ska ge min pojke lite kvalitetstid; på fredag blir jag blond igen. Tjoohooo!


RSS 2.0