Tjajkvell

Ikväll blir det tjejkväll med Frida och Nada. har bråttom, måste börja på maten. Det blir fajitas :)


Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

Har inte direkt överöst er med inlägg den senaste tiden, men som ni kanske kommer ihåg så varnade jag er för detta...

Mitt senaste inlägg var för typ två veckor sedan och sedan dess har det hänt hur mycket som helst! Mitt rum är nstan klart. Utlovar inte några bilder för jag kommer förmodligen inte orka ladda upp några ändå, haha. Vi har haft vår efterlängtade 90-tals fest. Den blev lyckad fast dagen efter mådde man ju som man förtjänade. Det största som har hänt är nog ändå att jag har börjat på gilda skolan, kanske därav bloggtorkan. Vi har fullt upp och jag har redan lärt mig färgning och formning av fransar och bryn och rengöring. Jag har också lärt mig en hel del teoretiska skaer, typ som hudlager och massa latin. Nya vänner har jag också fått. Känns just nu hur bra som helst fast det kanske jag inte säger om några månader när jag är mitt uppe i all stress.

Imorgon ska vi vaxa axiller och överläpp. AJAJAJ! Vaxade bikinilinjen och benen idag, jag var så klart offer, men det var faktist inte så farligt som jg trodde det skulle vara. På fredag är det min tur att vaxa, haha! Ska bli skoj. Har sagt det innan, man måte nog vara lite sadistisk för detta yrket. Idag lärde vi oss även pedikyr och imorgon börjar vi med kemi, hjälp!

Anyway ska beställa färg så jag kan färga och forma folks fransar och bryn för en billig peng. Är ni intresserde är det bara att slå en pling, skicka ett sms eller maila. Jag ställer gärna upp, behöver ju övningen.

Nu ska jag snart sova, trot eller ej. Dagarna är så långa att när man kommer hem så blir man som en säck potatis och orkar ingenting.

Puss haaj!

RSS 2.0