ett inlägg! WOW

Kännde att det verkligen var dags för ett blogginlägg nu. Jag har kommit på att det är helt enkelt livet utanför datorernas värld som tar för mycket tid och det är därför jag inte är så aktiv. Jag ger mig helt enkelt inte tiden att sitta vid datorn. Jag måste också få säga att det är inte särskilt mycket som händer i mitt liv just nu. Skolan tar upp väldigt mycket tid och den övriga tiden spenderar jag med underbara vänner och med min kära pojkvän. Skulle bli lite enformigt om jag skulle skriva om det varje dag, eller vad tycker ni? Ännu en sak är att på den senaste tiden har jag verkligen inte haft någon idé om vad jag ska skriva. Var det en godkänd bortförklaring? ;-)

Tänkte ändå snabbt dra igenom lite saker som jag gjort sen sist (var beredd på ett långt inlägg). Dock så har jag ett litet problem och det är att jag inte kommer ihåg så mycket som har hänt sedan den 15 september. Det enda jag kan tänka på är att det är väldigt länge sedan...whatever...

Som många av er säkert redan vet så är jag ett litet idol freak och jag måste säga att jag sitter bänkad framför tv:n till varje program (nästan iallfall). Men jag vet även att det är många andra som gör likadant så jag känner mig inte så ensam om det. Just nu är mina favoriter Calle, Jon, Erik, Tove och Erika. Ganska många, jag vet, men det är så många bra! Idag är det dock väldigt svårt att rösta ut någon. Alla är väldigt bra i kvällens program. Det jag skulle komma fram till med denna paragraf var att jag bokat biljetter till Idol när de kommer till Malmö! Ser väldigt mycket fram emot det och jag håller tummarna,samtidigt som jag korsar både fingrar och tår att någon av mina favoriter kommer vara där den 27 november.

En annan "intressant" sak som hänt är att jag börjat på spinning med frida. Det är väldigt jobbigt och svettit men om man vill vara fin får man lida pin, eller hur?

Nu har idol börjat (haha jag låter verkligen beroende) så nu måste jag skynda iväg ut till tv:n. Återkommer kanske med ett inlägg till sen.
-------------------------------------------

en timme eller så senare....

Visst är det svårt att avgöra vem som ska åka ut i kvällens idol!! Jag tycker alla är så grymt bra på sitt egna vis och jag vill verkligen inte se någon ryka! Jag blir så löjlig när det kommer till sånt här, det skulle inte förvåna mig om jag skulle sitta för mig själv och gråta till utslagningen ikväll. Jag gråter typ alltid till tv-program och filmer men sen är det väldigt ovanligt att jag visar mig ledsen och sårbar inför de som inte står mig nära när det gäller personliga saker, så jag gissar att det jämnar ut sig...

Hursomhelst så är Erika, Clara och Mariett mina absoluta favoriter ikväll men tyvärr är det ju bara 2 st om går vidare. Tror nästan jag hoppas att Erika och Clara går vidare ikväll för jag tror att Mariett har ganska stor chans att gå vidare när juryn avgör på fredag. Men vem vet? Detta kan man kalla I-landsproblem i högsta grad!!!

babbel

Slutade redan halv 12 idag vilket var väldigt skönt. Stack hem och hann va lite med Johan innan han åkte till jobb.
Ikväll blir det förmodligen ganska mycket tv-tittande, Idol ska jag iallfall se. Ska försöka få med mamma ut och övningsköra också. Har förmodligen bara tre körlektioner kvar innan uppkörningen så det gäller att köra mycket nu. Jag och mamma pratade här om dagen och kom på att vi måste bli bättre på att köra bara för jag ska öva. Jag har nämligen bara varit ute (endast för övning) 2ggr, de andra gångerna har vi alltid varit på väg någonstans. Självklart är det också träning men det blir kanske mer intensivt och bättre om man bara kör för att man ska lära sig? I dont know.

Eftersom jag slutade så pass tidigt idag har jag hunnit med en hel del. Jag har till exempel hunnit med att göra all min läxa till denna veckan och till och med hunnit börja på nästa veckas läxor. Jag känner mig jätteduktig!


bara för att förtydliga


0001

Ny Idol-favorit! Calle Kristiansson! Hur bra va inte han????
Nu tycker jag att min lilla älskling kan komma hem från jobb....

denna kvällen kan dö!

Sitter här på jobbet och väntar på att pappa ska bli klar. Får hoppas han blir klar snart för orkar inte vänta längre nu... ;)

Jag såg fram emot en myskväll hemma idag men på bussen hem från skolan så ringde pappa och sa att två packare var sjuka och att en tredje var påväg hem av personliga skäl så jag och johan var tvugna att jobba. Så 10 över 5 befann vi oss på menigo i Arlöv och jag fick äta min sushi som jag igentligen skulle ätit hemma framför idol här istället. Så nu har vi alltså jobbat i 6 timmar vilket betyder att det är 700 kr till i kassan. Klirr klirr, jag kan gärna jobba mer om ni vill ;)

det är iallfall pengar

Nu sticker jag till jobbet. Börjar kl 12 och slutar tidigast halv 1 inatt. Kill me!! Det västra är ändå att jag sedan måste upp typ vid 6 imorgon eftersom jag börjar redan 8. Hej 4 timmars sömn!

alla älskar vi mat!

Som några av er säkert vet så har jag i min mening ett ganska stort intresse för matlagning. Detta har jag helt klart fått från min kära mamma och hennes sida av släkten eftersom min kära pappa knappt lyfter ett finger i köket om han inte blir tillsagd, har tråkigt eller har dåligt samvete ;).

Hursomhelst, eftersom jag och mamma delar detta "intresse" (vet inte riktigt om man kan kalla det intresse) så vad passar då bättre än att laga mat tillsammans? Eftersom det bara va hon jag och carl hemma idag så slog hon och jag ihop våra kloka huvud och gjorde en fantastisk coscos/kyckling sallad. Det var väldigt trevligt att kunna laga mat utan massa kommentarer varför man inte gjorde si eller så. Den enda kommentaren vi fick idag var från carl när han frågade varför vi hade fetaosten i salladen och inte vid sidan om? Han gjorde klart för oss att det helt klart skulle var bättre. Visst Carl, det ska vi tänka på nästa gång...

Nu undrar ni säkert vad vi hade i denna "sallad" ( och om ni inte gör det så kan ni sluta läsa för det kommer inte bli mer intressant ;) ). Vi började lägga kycklingen i en citron marinad. Efter det gjorde vi i ordning coscosen. Vi stekte kycklingen och efter det blandade vi i hackad röd chili, majs och paprika i coscosen. När kycklingen var klar blandade vi ihop allt på ett stort fat och la på lite av vår egen basilika på toppen. Gott och väldigt enkelt!


Resultatet!

Nu ska jag smsa Frida och gå ut på en promenad. Vi har en del saker att diskutera, tex, en viss persons födelsedag... Mer säger jag inte ;)

long time no see...

Anledningen till att jag inte har uppdaterat (ja, det finns faktist en andledning) är att jag helt ärligt inte haft något intressant att skriva om. Jag menar hur kul är det för er att läsa om att jag har gått i skolan idag från åtta till 1400? Att jag glömt mina dansk papper i skolan så jag kan inte göra läxan. Hur intressant är det för er att veta att mamma var tio min sen att hämta mig från skolan igår så jag stod och frös i höst vädert? Det är inte precis som intressesmurfarna hoppar, eller hur?

Igentligen har jag inget jätteintressant att skriva nu heller för att vara helt ärlig. Det blir nog lätt så när skolan drar igång och allt man gör på dagarna är pluggar, sover och äter. Eller ja, så är det nästan, för min del iallafall. Så fort jag kommer hem från skolan så är jag helt slut, sängen ser så frestande ut att jag tänker "en powernap på 20 min skadar inte". Dock så förvandlas dessa 20 min snabbt till flera timmar sömn och när man vaknar igen så är det kväll och man måste få i sig något att äta och hinna plugga lite innan det är dags att gå och lägga sig igen. Detta är alltså min "ursäkt" till varför jag inte updaterar min blogg lika ofta längre. Det blir helt enkelt inte intressant att läsa, jag har helt enkelt ett väldigt tråkigt liv just nu... ;)

En annan irriterande sak är att Johan jobbar typ 24/7! Kanske var det så att jag överdrev lite där men eftersom han jobbar från 14.00-24.00 söndag-torsdag (iallafall när han behövs) så ser vi knappt varann. Det enda possitiva är att pappa jobbar samma tider så johan bor här nu och vi får därmed träffa varann på nätterna. Men som jag tydligt utryckte innan så är jag en väldigt trött person som sover om nätterna och hinner därför inte snacka med honom alls nästan. Fast tänkte faktist stanna uppe till han kom hem idag så vi hinner prata lite innan jag däckar av utmattning;)

Måste till sist bara dela med mig av en annan sak som jag är sådär lite smått irriterad på och det är allt detta snack om svininfluensan! Helt ärligt gör dig mig galen! Enligt mig syns det tydligt att media gör det så jävla förstorat. Jag menar 1 person har dött hitintills i sverige och det var inte ens bara pga svininfluensan utan det berodde även på någon annan orsak. Visst jag kan känna ett visst medlidande med mannens familj och anhöriga men det är trots allt bevisat att det är fler procent som dör av en vanlig influensa än det är som dör av svininfluensan. Det är bara så att fler folk får svininfluensan och därför dör fler personer i det just nu. Does that make sense? Trots att jag vet detta så har media även skrämt upp mig så nu går jag nästan ingenstans utan min nya bästa vän, alcogel/handdesinfektion. Snacka om att jag står med en fot på varje sida!

Det var allt för mig!

RSS 2.0