Vardagsskoj

Titta titta så duktig jag är! Redan nu kommer ett nytt inlägg :) Morgonen idag började bra med finfrukost hos nada. Scones och te, gottgottigottgott! Efter frukosten och sisådär tre timmars prat om festen imorgon bar det av hemmåt igen. Jag sminkade mig lite och sen bar det av till svågertorp för att handla saker till mitt nymålade rum. Jag kände mig lite lonely där jag gick helt själv, men handlat fick jag iallfall. Med mig hem fick jag en matta, två speglar, ett överkast, fyra ljushållare och två kuddar. Måste ha sett ganska rolig ut när jag kom bärandes på allt då jag inte tog vagn på något av ställena (dum som jag är).

Ikväll blir det bara slappkväll med mamma, pappa och Johan. Ska snart iväg till affären och köpa chips och godis, några indianpop med cheddar smak åker nog också ner i korgen, mumma! Imorgon ska både jag och Johan jobba så det blir att gå upp vid fem för att vara på jobb vid 6 tiden. På kvällen blire 90 tals fest. Kan knappt vänta, fast det måste jag för mina strumpor som vi färgade rosa i karamellfärg imorse är fortfarande inte torra. Avslöja vad jag ska vara kan jag inte, naj naj. Möjligtvis kommer det någon bild senare, fast det är bara om de inte blir allt för hemska.

Nej, nu får jag pallra mig iväg till Ica. See ya later alligator!

Andra inlägget och jag har redan rubriktorka!

Fikan var bra som alltid. Alltid lika trevligt och alltid lika mycket att snacka om. En chai och en halv chokladboll blev det för mig. Handlade även med mig en korsett, en skolväska och fina små priser till de utklädda på 90-tals festen på lördag.

Nu ska jag snart sova. Ska hinna med mycket (mycket för att vara mig på en ledig dag) innan jag ska äta frukost med flickorna klockan 9. Så nu stället jag klockan på 7. 9 timmars skönhetssömn, det kan jag behöva, hahaha :)

Ha det gott alla! Puss o Kram

I'm back!

Idag hände det något. Jag gick in på den här bloggen och började läsa om gamla minnen. Jag insåg att jag vill börja skriva här igen. Jag vill kunna fortsätta kika tillbaka vad jag gjort med mitt liv. Det kanske inte kommer vara så intressant att läsa och jag lovar inte heller att jag kommer uppdatera varje dag (kanske inte ens varje vecka) men jag ska göra ett försök. För att vara ärlig så gör jag detta mest för min egen skull, men det är klart att det skulle vara kul med en kommentar lite då och då.

För er som inte vet vem jag är/läst min andra blogg så är jag Nicole, en 20 årig tjej som bor utanför Malmö. Det senaste halvåret har jag spenderat med min pojkvän Johan i Perth på Australiens västkust. Nu på måndag börjar jag på Gilda skolan här i Malmö där jag under ett år ska utbilda mig till hudterapeut.

Nu ska jag snart in till stan för fika med världens bästa Frida och världens bästa Nea. Kika in ikväll så kanske det har kommit en uppdatering redan då, vem vet?


RSS 2.0