glädje

Som säkert ni flesta läst så sa jag ju att jag skulle skriva ett inlägg senast igår men som ni märkt har det inte blivit så. Det räcker nog att säga att Spanien var underbart som alltid, varmt och skönt! Dock var det lite jobbigt att börja skolan dagen efter man kommit hem, hade gärna haft några dagar ledigt till. Men jag ska inte klaga, jag hade ju trots allt 3 dagars sommarlov mer än alla andra.

Idag har jag, frida, nada och johan varit på model lab och fotats. Så läsare va beredda på att få ett samtal därifrån om någoon dag. Det var ju nämligen så att om man gav 10 namn fick man en gratis bild och vi skulle alltså få ihop 40 olika namn för att alla få vars en bild. Vi lyckades men konsikvensen kommer ni att få leva med. Girigt, jag vet ;)

Efter fotograferingen käkade vi lite snabbt på mf innan vi drog vidare till neas utflyttningsfest/kräftskiva. Men senare skulle de ut och vi orkade inte förlja med så vi stack hem ganska tidigt. Imorgon blir det dock party, Frida ska nämligen ha 18-års fest!!

Fler "modellbilder" + spanien bilder kommer upp på ansiktsboken snarast ;)

uppdatering fran spain!

Sitter har pa ett litet internet cafe i Alicante. Nadas batteri i hennes iPod tog slut och vi bestamde att dra hit. Undertiden vi vantar pa att den laddar googlar vi massa saker vi undrat har pa resan, typ som varfor molnen ar roda har pa kvallarna, varfor inte askan hors och varfor blixtrarna ar horisontella. Hursomhelst, vi har det alla super har i spanien. Varmen ar otrolig! Typ 40+ varje dag, det gar knappt att vara i solen sa darfor ligger vi mest i skuggan eller i poolen.

Imorgon borjar skolan hemma i Sverige och aven om jag ar glad att ha 3 dagars extra ledighet kanner jag lite angest over att borja 3an 3 dagar senare an alla andra... Men det ska nog ga bra anda, hoppas jag iallfall... ;)

Vi har blivit som riktiga spaniorer har nere. Vi ater tex inte middag foren vid 10. Ikvall blir det pizza, efter det blir det nagra shots av caramel vodkan jag och frida upptackt innan vi gar ut till vart favorit stallen for nagra drinkar.

Nu tickar pengarna ivag har pa datorn sa jag far val snabba mig att gora de andra saker jag planerat innan jag blir helt pank.

Ha det super! Vi hors pa onsdag/torsdag igen, hoppas jag iallfall :)

spanien here we come!

Nu drar vi iväg till spanien! Eller vi åker inte förren om typ 3 timmar men jag måste packa ner lite sista saker och göra mig i ordning så kommer förmodligen därför inte hinna blogga innan vi åker. Resan kommer ta typ 10 timmar eftersom vi både ska ta buss tåg och flyg. Sen väl framme måste vi taxi till huset. Men jag klagar inte, jag gör allt för en billig semester ;) Så ja, det var allt för mig på ett par veckor. Kommer hem den 19 augusti och sen ska jag se till att det blir en update så fort som möjligt efter det;)Ha det super!!

så det så!

Nu är halkan avklarad vilket är underbart. Inte alls så läskigt/kul som alla säger. Det läskigaste var att hänga upp och ner i en bil och det roligaste var att sitta själv i bilen. Men lärorikt, ja visst var det det!

Nu ska jag och älskling mysa till Paradise. Om sisådär 4 dagar/ 96,5 timmar så sitter vi och myser i varma spanien, slå det om ni kan ;)

RSS 2.0