saturday

Mysko dag igår.. Vaknade typ elt tidigt fast jag inte började från 12! stack in till stan med johan och köpte en skjorta till johan och en present till pappa som fyller år på torsdag :) sen stack vi och fikade och sen fick jag skynda iväg till skolan för att ha en lektion vilket inte kändes så lönt.. men men jag kom i tid iallfall och när jag kommerdit så har vi ingen lektion för vi skulle hjälpa till att ställa iordning inför utsparken! men allt va redan klart! jag fick ett av mina utbrott och sen va jag sur i någon timme ;)

Hursomhelst, jag tog med mig cissi hem till johan och sen cyklae vi alla 3 till gozip och åt lunch där :) det av mums! när jag och johan kom hem deckade jag och sov till det av kväll. vi stack till limhamn och köpte godis sen blev det talang och film :) mys pys!

Idag ska jag ta det ganska lungt. Ska träffa sara i stan vid halv 3 och innan dess ska jag plugga... har 2 prov på måndag som jag inte ens börjat öva på och jag vet inte riktigt hur jag ska klara det... hahah men men

ha en bra dag!


Onsdag

Så var ännu en dag den här veckan avklarad :) Hade bara 2 lektioner idag, slutade 11 :) när jag slutade stack jag in till stan med cissi, vi käkade glass på glassfabriken, gott och myspys!

När jag kom hem någon timme senare stack jag ut och träffade nea och frida:) även det va mysigt. Vi stack till ica och handlade man sen försökte vi hitta en någerlunda vindstilla plats att bara sitta och snacka på.. vi lyckades till slut, men det va inte precis lätt...

Nu ska jag snart till min baby. Jag har kommit på att jag typ bor hos honom :/ . Vet inte riktigt vad hans förräldrar tycker om det men jag tycker det är mysgt iallafall ;) hahah

puss o kram

tuesday

hej och hå!
Då har man uppfyllt tanken om att skaffa blogg nu då. Ifs har jag ju haft det ganska länge men tänkte börja vara duktig och skriva nu med... Vi får väl se hur det går med det, jag brukar ju inte direkt vara den som uppfyller alla mina önskemål ;)

Idag är det 10 månader sedan jag blev tsm med min baby. Jag kan inte fatta det! 10 månader är ganska länge ändå :) mys pys!

Mina planer för resen av veckan är

Idag(tisdag): 10 månader med baby då. Börjar skolan 2. Ungdomsmottagningen 4 sen plugg.
Onsdag: skola sen stan/fika hemma hos frida + inlämmning av jättearbete i geografi!
Torsdag: geografi trip! leslie är över exalterad, det r dock inte jag...
Fredag: Hoppas på att det inte blir skola, Bladins tar studenten.
Lördag: Fira 10 månader med älsklingen eftersom han har match den dagen då vi igentligen ska fira det ;)
Söndag: jobb som vanligt + att mamms kommer hem från Italy:)

måndag

image1

10 månader med baby imorgon <3

RSS 2.0