Morgonstund har guld i mun

Vaknade nyss! Klockan är kvart i 1! Haha kanske inte så ovanligt för er men för mig som är lite av en morgonmänniska är det. Men det är ganska skönt att sova så länge måste jag säga. Sov cirka 9 timmar, so thats good!

Idag ska jag ägna dagen åt att plugga. Nu när vi inte har några hantverkare som bankar och är allmänt högljuda så tänkte jag att det var bra. Just nu står mams vid spisen och lagar pannkakor, så det blir det före plugget. Senare idag ska jag på ansiktsbehandling, och efter det bär det av hem till J och där vet man aldrig avd som händer...

Så ja, det va min dag det där. Hoppas alla ni andra får en bra dag

Love


Min älskling

Nu har du åkt fina, fina vän. 5 månader, 148 dagar, kommer vi vara ifrån varandra. Men vi har klarat det förut, två gånger till och med, och jag vet att vi kommer klara det igen. Utan tvekan. Dock vet jag också att jag kommer sakna dig jättemycket. Många tårar har runnit ner från mina kinder idag och många tårar kommer att komma innan du är tillbaka. Men jag vet ifrån erfarenhet att det alltid är i början det är som värst, det är i början saknaden är som störst, jag får försöka tänka på det.

Nu sitter du på planet påväg till Afrika. Jag är så glad för din skull. Lova att maila och hålla mig uppdaterat om allt spännande som händer. Jag längtar redan något enormt till den 25 maj!

Följ gärna tjejernas resa på deras blogg

Please don't leave me

Insåg nyss att min underbaraste underbara åker ifrån om mindre än 48 timmar! Hur ska jag klara mig i 5 långa månader utan dig? Förstår du hur många dagar det är? Förstår du hur många timmar det är? Förstår du hur många fikor det är? Förstår du hur jag ska klara detta? För det gör inte jag. Jag tycker inte om att du åker, men jag vet att du kommer ha the time of your life och det förtjänar du för du är en av de mest underbara, bästa personerna på denna jord.




Jag älskar dig bästa Nathalie!



min julhelg

Julafton igår, alltid lika trevligt. Som många av er vet så bar det av till småland för min del. Vi åkte upp redan i onsdags och va framme hos kusinerna sent på eftermiddagen. Underbart vitt och julit var där. Vi satte oss ner och åt och senare på kvällen var det som vanligt dags för uppesittarkväll med binogolotto. 11 lotter och vi vann bara 100 kr, lite kasst om vi får säga vad vi tycker. På kvällen blev det lite tjafs om sängplatserna och till slut somnade jag på soffan. Haha, måste dock säga att det var underbart skönt att ha en stor hörnsoffa helt för sig själv!

Igår vaknade vi ganska tidigt, runt 7 på morgonen. Vi gick upp åt frukost, och gjorde oss iordning och sen bar det av ut på rådjursjakt. Väldigt spännande men jag måste erkänna att vi tjejer höll tummarna för att vi inte skulle hitta något rådjur vi kunde skjuta. Som tur var gjorde vi inte det heller. Men det var som sagt en spännande upplevelse att gå ut tidigt på morgonen och vandra i knädjup snö och leta efter rådjur.

Väl hemma gjorde vi oss iordning och gjorde klart julmaten. Klockan 3 var det dags för Kalle Anka, glögg, pepparkakor och nötter. Efter det tittade vi på kan du vissla johanna och när det var över var julbordet framdukat och det var matdags. Efter det traditionella julbordet var det dags för julklappsöppning. Sosso var tomte iklädd vanliga kläder och tomteluva eftersom mössen varit i säcken med tomekläder och gjort både det ena och andra... Mina julklappar var få men användbara. Underkläder, presentkort, pengar och en hel shoppingdag med mamma imorgon¨. Efter julklappsutdelningen var det dags för svensson svensson och gröt, och vet ni vad? JAG FICK MANDELN!!! Priset blev en kartong after eight, gottgottgott. Ännu senare på kvällen var det dags för sällskapsspel. Efter det var det dags för sängen vilket var väldigt skönt efter en lång men rolig julafton.

Idag bar det iväg hemmåt. Bort från snön och ner till gråa regniga Malmö. Vi hämtade upp Johan och körde hem och tittade på snowroller, alltid lika rolig! När den var slut körde jag och J och hämtade mat på BK. Haha, I know, inte vanlig mat för juldagen men det gick iallfall snabbt att hämta eftersom där va ingen kö till drive in:en. Ikväll ska vi bara ha en mysig hemmakväll framför tv:n. Vi har precis dukat fram ost och vin så nu ska jag kränga. Im orgon blir det shopping med mammsen och Johan.

Ha det super!

Julbak och bilder

Nu är julbaket färdigt och det står nu ischoklad, chokladkola och knäck ute i uterummet. Fick även lite bilder av frida som jag tänke dela med mig.

Ullared



GBG




Igårkväll


Allt är toppen!

Lovet är äntligen här! Snön ryker där ute och är väldigt mysigt, iallafall om man är inomhus. Igår va det avslutning vilket var mycket bättre än förväntat, inte alls lika tråkig och lång som den brukar vara. Det slutade med ett VG i filosofi vilket jag är ganska nöjd med. Efter skolavslutningen stack några tjejer från klassen till es-house och fikade och bytte lite julklappar. Tack så mycket för det!

På kvällen var det tjejkväll hos Nada. Underbart kul med goda drinkar och god mat. Senare på kvällen kom Johan dit och vi började med öl-spelet. Det slutade inte så bra... Vid 11 på kvällen stack vi in till stan för att gå till båten som hade 18+. Vi stod i kö i en halvtimme innan vi kom in! När vi väl kom in va all pepp borta så det va en riktig besvikelse. Aja, man lär sig av sina misstag, tror inte jag kommer betala 120 kr för att gå dit igen på ett tag. Vi stack där ifrån ganska tidigt, och stack istället till BK. Efter det tog vi en taxi hem och va hemma runt halv 4.

Idag blir det julbak och mys hemma hos mig med Frida, Nada och Johan. Vi ska snart till ica och köpa allt vi behöver. Vi får nog gå dit idag, tror inte riktigt det går att cykla... Mormor fyller år idag så ikväll ska typ hela släkten på mammas sida på After Dark. Jag inbillar mig att det kan bli kul, vi får väl se...

Nu ska jag skriva inköpslista och sedan göra mig iordning för att gå och handla.

Ha det bra alla!


Natti natti

Snön faller över Malmö och jag och älsklingen ska gå och lägga oss. Imorgon är det skolavslutning, tjejkväll och utgång som gäller. Jag längtar!

Godnatt nu alla läsare från mig och min underbara pojkvän som fyller år denna vita underbara dag!

Frihet!

Äntligen måste vara dagens ord, eller kanske mer gårdagens, vet inte riktigt... Har inte skrivit på ett tag och anledningen är att jag har haft fullt upp med plugg. Måndagen bestod av två stora prov, det ena gick bra och det andra mindre bra. Fick tillbaka det som jag trodde det gick bra på och det visade sig att jag hade fel, det gick alltså riktigt dåligt.

Igår hade vi vår första föreställning på draman med! Det gick förvånansvärt bra med tanke på omständigheterna. Allt satt som det skulle och det kändes perfekt. Vi hade även en föreställning idag, det gick inte lika bra, men vi fixade det och det märktes inte så jätte tydligt att vi klantade till det lite, hoppas jag... Måste erkänna att jag kommer sakna mina tisdagsmorgnar, eller det är nog mer drama jag kommer sakna. Nu i slutet märkte man hur bra grupp vi blivit. Alla skrattar och pratar med alla. För ett halvår sedan visste man knappt vad folk hette och nu så delar man (eller iallfall jag) några av de bästa minnena från Bladins med dessa människor. Jag tycker det är helt underbart!

Så ja, det är möjligt att man kan beskriva den här dagen med ordet äntligen, men jag måste säga att kvällen beskrivs med ordet lycka!

Idol!

Vem vinner idol ikväll? Jag gissar på Erik men hoppas att det blir Calle.

Detta tycker jag om

Vet ni vad? Jag har fått med min kära pojke på spinning. Haha, nu ska det tävlas! ;)

Nicole hjärta Ica reklamer


Irritation

Jag förstår mig inte på er så jag tycker lika gärna ni kan hoppa ut ut mina tankar. Det förstör för oss båda, inse det!

Förklaring

Tänkte att jag får dela med mig om vad som hände igår och varför jag var så ledsen, sur, irriterad, eller vad vi nu ska kalla det.

Jag kan börja med att säga idag är jag mycket gladare även om jag går och tänker på det ganska mycket. Som jag skrev i går morse så skulle jag jobba igårkväll, vilket jag också gjorde, i ca 30 min. Efter 30 min kännde jag hur det började svartna för ögonen och jag blev väldigt yr. Eftersom jag inte haft den känslan på nästan ett år så satte jag inte mig ner som jag borde göra utan jag gick istället till Johan. Detta skulle jag inte gjort. På vägen svimmade jag rakt över en pall med gurka och tydligen hade jag börjat skaka ganske rejält. När jag vaknade upp så stod det ca 10 pers runt mig som frågade om de skulle ringa efter läkare. Jag sa att de inte behövde göra det.

Jag fick hjälp upp från det kalla golvet och det var först då jag märkte att jag hade väldigt ont i ryggen. Jag har nog haft tur att där va tre killar i närheten när jag svimmade som tog tag i mig under fallet, annars kunde det gått riktigt illa, nu klarade jag mig undan med ett stort rött märke.

Det som gjorde mig så ledsen och besviken på mig själv var att jag kanske inte får jobba kvar eftersom det kan vara väldigt farligt om det kör en truck eller något liknande i närheten när jag svimmar. Jag behöver verkligen detta jobbet och jag tror absolut inte samma sak kommer hända igen. Jag vet ju vad jag ska göra om jag känner att jag är påväg att svimma, jag ska sätta mig ner och ta det lugnt, då blir allt bra. Jag gjorde inte detta igår, jag gjorde det ajg absolut inte får göra, börja gå. Det gick som det gick och det finns ingen återvändo.

Jag hoppas det har löst sig nu. De ringde hem igår och mamma förklarade att det inte var något farligt och att jag gjort alla undersökningar som finns i denna värld. Det är bara ett vanligt blodsockerfall och allt som hände igår berodde på att jag hanterade situationen fel. Så nu håller vi tummarna för att jag får behålla jobbet!


Helvete!

Jag orkar inte prata, jag orkar inte ta det nu. Jag orkar inte berätta men det hände en sak idag. Den lilla saken kan förstöra en hel jävla del. Jag är sur, ledsen och förbannad. Och jag undrar varför jag lät det hända?

Ni kommer få veta, jag måste bara ge mig själv lite tid. Men en sak ska ni veta. Just nu är jag inte den glada tjej ni ser på bilden ovan.

Bara för att.

Idag är jag i skolan tidigt. Fråga mig inte varför för det kan jag inte riktigt svara på. Jag antar att det var för att mamma frågade om hon skulle köra mig och jag sa ja och att det sedan visade sig att hon skulle köra redan kl 8. Hursonhelst, så är jag i skolan nu och det är typ en halvtimme till vi börjar. Jag har redan varit inne på alla roliga sidor som finns och inte heller kan jag plugga eftersom de få saker jag kan plugga på ligger där hemma.

Idag blir det en skön dag i skolan. Vi har bara en lektion, och sen är det projektmöte med vår handledare som glömt betala in avgiften till unga företagare så nu är förmodligen vårt företag stängt.. Aja, det kommer nog lösa sig på något vis. Efter skolan bär det hem till Johan för att hämta upp lite saker, bland annat allt mitt smink! Yes, jag har glömt mitt smink där så jag fick låna det mamma har och sätta på mig det idag... Toppen. Ikväll ska jag jobba vilket inte heller är så kul men det behövs.

Nu ska jag göra något vettigt.

RSS 2.0