aerobic

Hemma från aerobicen nu! Det var ett tufft pass och det märks att man inte tränat på ett tag. Nya steg, vissa väldigt kluriga men till slut klara vi hela dansen :) Den nya musiken var också ett +! Blandat, inkl. Abba och schlager, det gillar nicole att hoppa runt till :)

Nu ska jag dricka saft :)

puss

läxor,1.5, prov, optiker, poker :)

har blivit sämre på det där med skriva inlägg ofta... nicht gut ;)

Hursomhelst, i går va det tisdag och även denna tisdag var en låång skoldag men bara med 3 lektioner! Leslie va på läxhumör på sista engelsk letionen och gav oss 250 (MINST) glosor som vi ska kunna och ha översatt om 2 veckor! Till den dagen fick vi även en presentation av en låt text... + att till nästa tisdag fick vi en 'uppsats' om american history x och så ska vi ha läst klart the wave... och det som är min födelsedag :( haha

Slutet av dagen var dock underbar! Träffade johan i stan och vi gick och käkade fondue på elysee. Som jag sagt innan så älskar jag vardagslyx och detta är ett ex. på det enligt mig ;) Vi hade dock en anledning att göra det och det var att vi hade varit tsm i 1,5 år =) <3
Senare på kvällen blev det pilates med mamma :)

Idag har varit en helt ok dag! Började med Japanska prov kl halv 11 och ca 8 min senare va jag klar, sjukt lätt :) Efter skolan (som var ytterligare 2 lektioner efter japanskan) åkte jag till optikern och fick tillbaka mina linser :) Blev jätteglad och nu kan jag träna igen :) 

Nu ska jag kolla poker , är helt inne i det på tv4 SPORT ;)

puss


 

242424

Tänkte att jag får väl poppa upp med ett inlägg nu, det va ju ett tag sen sist ;)

Sitter ensam hemma hos J eftersom han är och tränar , han borde komma hem om typ en halvtimme igen..

Nu ska jag kolla på bygglov och ikväll blir det partyyy hemma hos Cissi ;)

puss

19 januari

Började med org och led. 0800 vilket aldrig upskattas. Sedan blev det frukost med cissi i stan som alltid. Dagen fortsatte med idrott där vi dansade och sedan Eu studies där vi bara lyssnade på presentationer. Sedan blev det plugg och sen trafikprov! Va hemma lite över halv sju och va helt död!

Åkte ut med mamma och körde lite och sen när vi kom hem kom mitt snille till brossa på att woopsie han skulle visst bakat till hela sin klass till imorgon. Så det blev bara att ta bilen och köra till ica. Hem ingen och börja baka :) Så nu har vi 4 stora sockerkakor ståendes med olika smaker, mumma :D

Nu ska jag snart sova eftersom denna dagen tar död på mig ;)

puss

nyår


nyår


nyår


bättre sent än aldrig

nyår


helgen :)

Så nu var ännu en helg över! Tycker att veckodagarna går alldeles för sakta medans helgerna bara springer iväg... Men sånt är livet.

I fredags blev det Lets dance mys med älsklingen, kumbananer, glass och citronformge :) Gick och la oss i hyffsad tid eftersom J hade träning morgonen därpå. Eller sanningn är att jag somnade medans J satt och spela och sen när han förökte väcka mig satte jag mig upp i söngen och skrek att jag tänkte minsann inte borsta tänderna eller klä av mig för jag va trött och ville sova NU! Detta gjorde jag tydligen i sömnen eftersom vid 2 vaknade jag ytterst( ligger alltid innerst!) och kom inte ihåg någonting...

Lördagen började tidigt. Redan vid 9 vaknade jag av att J skulle upp och träna. Han kom in med glass till mig innan han gick, jag älskar sötsaker på morgonen så det uppskattade jag. Efter J gått kom Cissi in med frukost på sängen åt mig :) Te och varm macka blev det, jag tror jag har de bästa 'svärföräldrarna' ever ;) Jag menar det är inte bara det att de kommer in med frukost på sängen åt mig utan de låter mig nästan bo hemma hos dem, de kör mig och J typ överallt och ja, de bryr sig om oss och de är alltid lika glada :D

Lördagen fortsatte sedan med läxa, 'The wave' blev det. Tycker detta är en väldigt bra bok för att vara en 'leslie/skol bok'. Sedan kom J hem igen och då fick jag ju inget gjort så jag la ifrån mig skolböckerna för dagen ;) Halv 2 kom pappa och hämtade oss och vi körde till Julia som fyllde 19 :D Efter vi varit hos Julia några timmar bar det av till Viktor som också fyllde år. Kom hem vid 11 och då va vi så trötta att vi gick direkt och la oss...

Idag, söndag, ringde klockan redan halv 7 men vi somnade om och som tur var väckte mamma oss 0720 igen. Så då hade vi bara 15 min på oss att göra oss iordning. Sedan bar det av till jobb där vi  jobbade och slet till klockan 12 ;) Väl hemma hos Johan igen började jag plugga terori (har trafikprov imorgon) och tro det eller ej men jag blev typ nyss klar! Jag har alldrig suttit så länge på samma dag med ett prov! Jag la ner nästan 7 timmar på det bara idag! Herregud asså, jag hoppas verkligen det går bra nu!

Så om man sammanfattar denna helg har den varit en lugn och skön familjehelg med inslag av nödvänidg pluggning ;)

puss


miumiu


ge mig sommar!


God mat, menyer och underbara serier!

Det blev trots allt ett bra slut på dagen idag! Lika dåligt som den varit innan, lika bra blev den från sekunden vi lämnade skolans område, nästan iallfall... Några undantag kunde det finnas men dm bjuder jag på ;)

Riktig god mat  på Jensens med Cissi (vilket var väldigt bra sällskap) blev det :) Tycker om när man unnar sig själv lite vardagslyx! Dock var det inte lika roligt när vi precis kom in där. Det var nämligen så att jag hade på mig ett par högklackade skor som är i behov av att klackas om. Så vi går in på resturangen och servitören visar oss vårt bord, det enda problemet är att jag inte kommer riktigt ända fram... Det händer något konstigt med min ena klack på skon så den bara glider fram och golvet känns helt plötsligt som rena rama isbanan! Jag tänker snabbt att detta fixar jag så jag tar tag i närmaste saken som råkar vara en stor korg med menyer. Menykorgen åker i golvet och det gör även jag eftersom när menykorgen gav vika gav även min andra sko sig ut på äventyr! På något konstigt sätt så hamnar jag på mage mitt på Jensens med massa menyer runt mig! Jag undrar vad folk tänkte!? Hursomhelst jag reser mig upp gansak fort och sedan bara brister det, jag har inte skrattat så mycket på länge. Så nu vet ni alla hur jag skämde ut migg mitt på Jensens! Slå det om ni kan ;)

Nu är jag iallfall hemma hos Johan igen vilket känns bra. Vi har precis kollat på de nya avsnitten av både 90210 och One tree hill, haha sånna nördar vi är ;) aja det är skitbra serier som verkligen rekomenderas till er alla :D

Nu tycker jag att jag skrivit tillräckligt mycket och det är nu dags för sminkborttagning och film =)

puss

SKOLASKOLASKOLA!

Gud vad jag hatar det jusst nu! Började 0920 idag med företagsekonomi. Ganksa intressant, någon snubbe från unga akiesparare var där och snackade om pengar och likande... Direkt efter det var det dags för Japanska även det var helt ok! 

Sedan var det dags för lunch och då gick jag hem till J eftersom matten var inställt och vi skulle inte börja förren halv 2 igen och då var det mentorstid. När jag väl pallade iväg mig till skolan så var klockan mycket och jag fick småspringa i mina höga klackar till skolan.

Kommer in i klassrummet flåsande och röd om kinderna och hittar endast 2 tjejer där. Tydligen hade mentorstiden blivit inställd och ingen hade messat mig :( Sak samma tänkte jag och gick ner och satte mig vid datorn brevid andey. Då får jag helt plötsligt veta att historian även var inställd och då fick jag spel!

Ringde cissi som var påväg till skolan och nu har vi suttit här i typ 2 timmar och gjort engelska och european studies! ja, så duktiga har vi varit!

Så nu undrar ni säkert varför vi satt kvar och inte åkte hem igen? Jo anledning till detta är att vi alldelses strax ska åka in till stan och avnjuta en måltid :) Detta var planerat ända sedan helgen och därför kunde vi inte bara skippa det. Men det är klart jag skulle hellre stannat hos älsklingen lite längre men jag fick iallfall mitt busskort när jag kom till skolan så nu åker jag buss gratis och det är ju ett plus!

skolaskolaskola

Idag var det ännu en jobbig tisdag i skolan. Hade 3 lektioner på nästan 8 timmar! Jag tycker inte om det... Men men, nu är jag hemma hos min älskling iallfall :D Han kollar på ngn kass film/ fotboll så bestämde mig för att sätta mig och skriva lite :) Imorgon har jag som tur var sov morgon vilket ska bli väldigt skönt!

Nu  har jag inte mycket mer att skriva så fuderar på att ta ut den där massagen Johan lovade mig för sisådär en timme sedan :)

Puss

Måndag

Måndagsmorgnar gillar inte jag! Inte heller denna måndagsmorgon. Sover alltid hos min älskling söndag till måndag och eftersom jag börjar redan 8 måste jag gå upp utan honom, vilket inte är det lättaste! Vill alltíd ligga kvar och mysa en liten stund till... Det enda problemet är att den där lilla stunden lätt blir en lång stund. Tex idag ställde jag klockan på kvart i 7+ att johans mamma skulle ringa och väcka mig vid samma tid. Alarmet ringer, Cissi ringer, går nicole upp? nejdå, för där är ngn mysig människa med varm kropp som ligger brevid henne... Det var även så att jag visste att jag inte skulle få nanna hos honom inatt och inatt blir därför första natten sen julafton jag sover utan honom! Usch ja, det tog en halvtimme för mig att slita mig från honom idag och därför hade jag bara 25 min att göra mig iordning! Så istället för frukost så plattade jag håret ;) så hälsosam är jag!

Kom till skolan, hade org och led. och vi fick tillbaka proven vi gjort innan lovet. Jag som tyckte det hade gått hyffsat! Nejdå, det blev bara ett G eftersom läraren är hård i sin rättning och vill att mina svar ska se ut exakt som hans och bryr sig inte riktigt om vad det står i boken... Aja orkade inte bry mig eftersom jag var superhungrig!

Efter org och led. blev det stan och esspresso house med cissi. Skulle igentligen hem och läst lite teori men frukost med scones juice och kaffe var mer lockande :)

Sen efter skolan idag så bokade jag en körlektion. Det var ganska fullbokat på körskolan så fick bli en tid 7.30 på fredag morgon! Jag gissar att ingen annan ville ha den tiden, men den passade mig ganska bra så jag tog den!

Resten av dagen har spenderats med teroriböckerna under näsan + lite tv. Tyckte jag var väldigt duktig! När mamma och pappa kom hem lagade vi faktist mat tillsammans alla 3 vilket var längesedan så det var väldigt trevligt! Efter maten gick vi upp och kollade (kollar) på guldbaggen och fikade. Så nu är jag propp mätt och jättetrött!

Så nu ska jag inte uppehålla er mer kära läsare :) Det blev ett ganska långt inlägg för att vara Nicole men det va ju ändå lite bra eftersom jag inte skrivit på ett litet tag,

Nu tillbaka till guldbaggen och la familia!

puss

Lyckad dag med trevligt folk!

Igår märkte jag något possitivt :D det var nämligen så att jag skulle kolla ifall det verkligen var så att J tog studenten den 5 juni, det var det men jag märkte då också att det bara var terminstart för lärarna idag, eleverna började inte förren imogron :) så det blev helt enkelt så att sista dagen på mitt lov var även sista dagen på älsklingens lov! 

Började med körlektion 1045. Cyklade dit från Johan med det va halt så jag halkade och slog benet och tyckte det va allmänt pinsamt. Livet går dock vidare och körlektionen gick super, så jag var nöjd.

Efter körningen cyklade jag snabbt hem till J igen och vi åt en degig kanelbulle var (MUMMA) innan vi stack in till stan och mötte upp med frida :D Efter en god fika med mysigt prat om typ allt möjligt begav vi oss ut i affärerna :) det blev dock inget köpande för min del, jag väntar på lönen, den behövs!

Cyklade hem till älsklingen igen vid 4 tiden och då blev det skridskor för hela slanten! Riktigt mysigt va det att åka runt på isen nästan helt ensamma! Det va jättefint också eftersom det va solnedgång! Blir en repris på det imorgon och då kanske kameran får följa med eftersom vi glömde den idag :(

När i väl kom in i värmen igen kom jag på att jag glömt min mattebok hemma så det var bara att ta bussen hem och hämta den :) bussresan tog dock en timme (ska ta 20 min) eftersom bussarna var försenade och den jäkla 4an stannade i limhamn fast den igentligen skulle gått till bunke! Aja, jag fick iallfall köra med mamma tillbaka till Johan :)

Nu ikväll har vi bara myst framför tv:n. Det blev bla ' vi hade iallfall tur med vädert...' skrattar alltid lika mycket till den filmen!
Men nu ska jag och älsklingen nanna, det är ju trots allt första skoldagen imorgon och jag börjar med matte c 0810!

Puss o kram

Välkommen 2009!

Så nu har 2009 tagit fart! Jag och flera andra har bestämt att 2009 ska bli ett toppen år och än så länge har det ju varit bra så tror verkligen på det :) Det har igentligen bara gått 6 dagar på det nya året men jag känner på mig att det kommer bli ett roligt år med massor av skojigheter! Självklart kommer man få motgångar, jag menar livet är inte alltid en dans på rosor, men man får helt enkelt bara se det från den ljusa sidan, livet går alltid vidare!

Så nu tänkte jag göra en sådan där lisa om vad jag ska göra 2009! Så på nyårsafton 2009 kan jag gå tillbaka och titta ifall jag klarat av mina löften :) Jag vet att det är lite sent men jag har faktist haft löftena sedan 12-slaget men bara inte orkat skriva ner dem. Bättre sent än aldrig ;)

2009 ska jag:

  1. Bli 18 och därmed ta körkort
  2. Vara mer ordningsam
  3. Spendera mindre pengar
  4. Spendera mer tid på skolarbete (mammas önskan, men ska dock försöka hållas)
  5. Spendera mer tid med familjen
  6. Ha ett underbart år

mitt 2008

 Januari: Sälen med familjen och älsklingen
                 Bokade spanien med flickvännerna
                 Firade 6 månader med älsklingspojken

Februari: 17
                  sportlov men massa roligheter
                  var väldigt duktig med träningen

Mars: Var ännu duktigare med träningen
            Danmark och mys med J
            Påsklov
            Passa morbrors hus + katt med älsklingen
            Klippte av håret
           

April: Super kul fest hos Frida
           Sthlm med skolan
           Kryssning i asien med Australien

Maj: Mycket skola
         orientering i skogen
         började utredningen om mina mystiska anfall

Juni: Paris
          Slutade 1an
          Sommarlov
          Midsommar
          Bakken
          Stugletande

Juli: svimmade i vattnet i västra hamnen och skapade lite panik
         Nada 18
         Rhodos
         Jordskalv nr 1
         1 år med älsklingen
         Jobbade
         överraskningsfest
 
Augusti: Spanien med girlsen
                 Började 2an
                var vaken 24 timmar för ett eeg

September: Kräftskiva hos nea
                       Shoppade loss på IKEA
                       Skolfoto
                       Hårdträning
             
Oktober: London
                 Skolfoto
                 Fest hos Cissi
                 Höstlov med allt det innebar
                 Skånetrip

November: Fest hos Frida
                     Första snön
                     Långa promenader
                     Första advent

December: Mamma mia
                     Julfest
                     Jordskalv nr2
                     Gran Canaria
                     Jul med älsklingen
                     Köpenhamn
                     Nyår


RSS 2.0